1. Amatör kümeye Tarımspor damgasını vurdu

Şanlıurfa 1. Amatör küme (A) Grubunda 12. Hafta maçları tamamlandı. Grupta liderliğini sürdüren Tarımspor deplasmanda oynadığı Viranşehir Sanayispor'u

Şanlıurfa 1. Amatörküme (A) Grubunda 12. Hafta maçları tamamlandı. Grupta liderliğini sürdüren Tarımspordeplasmanda oynadığı Viranşehir Sanayispor’u 3-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.
Deplasmanda oynamasına rağmen Viranşehir Sanayispor karşısında hiç zorlanmayan lider Tarımspor her iki yarıda bulduğu gollerle maçı 3-0 kazanmasını bildi. Viranşehir Sanayispor karşısında aldığı bu galibiyetle puanını 29’a çıkartan Tarımspor bu hafta Viranşehir Belediyespor ile kendi evinde oynayacak.
İDMANYURDUSPOR 3 ATTI 3 ALDI
Lider Tarımspor ile arasında 5 puan fark bulunan İdmanyurdu (Badıllıspor) bu hafta Tokigücü karşısında zaman zaman zorlanmasına rağmen maçı 3-2 kazanmasını bildi. Geçtiğimiz hafta lider Tarımspor’a 4-0 mağlup olduktan sonra morallerin bozuk olduğu İdmanyurduspor’da Tokigücü galibiyetiyle tekrar eski günlerine dönerek taraftarlarını sevindirdi. 24 puanla 2. Sırada bulunan İdmanyurduspor bu hafta Yeni Halspor ile oynayacak.
ÇAM

LIDER

ESPOR CEYLANPINAR DEPLASMANINDA 1 PUANLA DÖNDÜ
Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen Çamlıderespor deplasmanda karşılaştığı Ceylanpınar Tigemspor karşısında iyi mücadele etmesine rağmen maçı 2-2 tamamladı. Deplasmanda aldığı 1 puanla grupta puanını 20’ye çıkartan Çamlıderespor bu hafta Bağmancıspor ile oynayacak.
KARŞIYAKASPOR TEK ATTI
Grupta bir iyi bir kötü haftalar yaşayan Şanlıurfa Karşıyakaspor ligin 12. Haftasında deplasmanda oynadığı Viranşehir Belediyespor’u tek golle mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Haftanın sürpriz sonucuna imza atan Karşıyakaspor altın değerinde galibiyet alarak taraftarlarını mutlu etti. Karşıykaspor bu hafta Ceylanpınar Tigemspor ile kendi evinde oynacak.

BAĞMANCISPOR’DA YÜZLER GÜLÜYOR
Ligde kümeye düşmemek için var gücüyle mücadele eden Bağmancıspor Yeni Halspor’u 2-1 mağlup ederek gülen taraf oldu. Yeni Halspor karşısında üstün bir futbol sergileyen Mehmet Fazıl Loğan’ın öğrencileri kendine yakışanı yaparak maçı 2-1 kazanmasını bildiler.
-

17 Oca 2017 - 10:29 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.