1. Amatör Küme B Grubunda Son Durum

1. amatör küme B Grubunda 13. Hafta maçları geride kalırken grupta son durun netliğini kazandı. Haftayı Birecikspor lider olarak tamamladı.

Şanlıurfa 1. Amatörküme B Grubunda geçtiğimiz hafta oynanan 4 müsabakayla 13. Hafta maçları tamamladı. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Birecikspor ligi 13. Haftası geride kalırken, istediği başarıyı şimdiye kadar yakalamış durumda.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Viranşehir İdmanyurduspor’u 6-1 mağlup ederek haftanın en farklı galibiyetine imza atarak haftayı galibiyetle tamamlayan Birecikspor puanını 30’a çıkarttı.

En yakın takipçisi olan Gençlerbirliği’ne 6 puan fark atan Birecikspor bu hafta deplasmanda Karaköprüspor ile oynayacak.

Lider Birecikspsor’u yakın takibe alan Gençlerbirliği kendi evinde konuk ettiği Yukarı Göklüspor karşısında mağlup duruma düşmesine rağmen ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı 3-1 kazanarak gülen taraf oldu.

Yukarı Göklü karşısında aldığı galibiyetle puanını 24’e çıkartan Gençlerbirliği ikinci sırada olmasına rağmen bir maç eksiği bulunuyor.

Grupta oynanan diğer müsabakalarda ise Reha Gençlikspor Yeni Halspor’u 4-0 mağlup etti. Günün diğer maçında ise Ceylanpınar Tiğemspor kendi evinde Karaköprüspor’u 4-2 mağlup ederek taraftarlarını mutlu etti.

16 Oca 2018 - 10:34 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.