1. Amatör (A) Grubunda son durum

1. Amatör küme A grubunda şampiyonluk mücadele eden Bağmancıspor sezonun ilk maçında Tokigücüspor'u HasanDağ (2) Esat Kurt (1) ve İsa Demir'in

(

A

) Grubunda söz sahibi olmak için yaptığı transferlerle bütün dikkatleri üzerine çeken Bağmancıspor ilk maçında Tokıgücüspor’u 4-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna adını yazdırdı. Bağmancıspor bu hafta kendi evinde Ceylanpınar Tiğenspor’u konuk edecek.

Lider Bağmancıspor’u yakın takibe alan Çamlıderespor ve Karşıyakaspor oldu. Grupta 2. Sırada yer alan Çamlıderespor kendi evinde konuk ettiği Viranşehir Sanayispor’u maç boyunca bulduğu tek golle 1-0 kazandı. Gol averajıyla 2. Sırada yer alan Çamlıderespor ligin 2. Haftasında deplasmanda Viranşehir Belediyespor ile oynayacak.
Yılların tecrübesi olan Karşıyakaspor ilk maçında İdmanyurduspor’u zorlanmasına rağmen tecrübesini konuşturarak 1-0 mağlup etti. Karşıyakaspor aldığı bu galibiyetle lider Bağmancıspor’un hemen yanı başında gol averajıyla 3. Sıraya çıktı.

GOL DÜELLOSU BERABERLİKLE TAMAMLANDI

Grubun güçlü ekiplerinden Ceylanpınar Tigemspor ile Viranşehir Sanayispor Ceylanpınar ilçe stadyumunda karşı karşıya geldi. Gol düellosu altında geçen mücadele 3-3 tamamlanarak izleyenler büyük heyecan yaşadılar. Her iki takım sahadan birer puanla ayrılarak dostluk ve kardeşlik ön plana çıktı. Gupta 1 puanla Viranşehir Sanayispor 4’ncü, Ceylanpınar aynı puanla 5’nci sırada bulunuyor.

TARINSPOR – YENİHALSPOR MAÇINDA GOL SESİ ÇIKMADI

Grupta 6’ncı sırada yer alan Tarımspor ile 7’nci sırada bulunan Yenihalspor arasında oynanan mücadelede gol sesi çıkmadı. Kıran kırana geçen mücadele GAP Arena 2. Nolu sahada oynandı.
Sporseverlerinde büyük ilgi gösterdiği müsabakada, futbol adına her şey vardı, ama bir tek gol yoktu. Maç başladığı gibi sona erince taraflar birer puana razı oldular.

25 Eki 2016 - 10:55 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.