Yılmaztekin 16 Nisan hak İle batılın savaşıdır

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. Kemalettin Yılmaztekin Günbalı Mahallesinde düzenlenen mitingde yüzlerce vatandaşa seslenerek 16 Nisan'da yapılacak

AK PartiŞanlıurfaMilletvekili Av. Kemalettin Yılmaztekin seçim çalışmaları kapsamında Eyyübiye Belediyesinin Günbalı Köyünde düzenlemiş olduğu EVET buluşmasına katıldı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekincin in'de katıldığı buluşmada halka hitap eden Yılmaztekin coşkulu bir konuşmayla kalabalıktan alkış topladı. Yılmaztekin konuşmasında "Bu hak ile batılın savaşıdır. 16 Nisan akşamı batacak olan güneş, 17 Nisan sabahı Anadolu'nun ve İslam dünyasının bahtına doğacaktır" dedi.

Yılmaztekin "Farkındaysanız 16 Nisan için Dünya’daki dış güçler bizlere saldırmaya başladılar. Dediğimiz gibi harçlısı, Siyonist’i, kâfiri, küfarası İslam adına ne varsa Recep Tayyip Erdoğan şahsında saldırarak ortadan kaldırmanın mücadelesini veriyorlar. "dedi.

26 Mar 2017 - 18:05 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.