Yılın Milletvekili ödülü Fakıbaba’ya

ESVED (Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür Eğitim ve Araştırma Derneği) tarafından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba yılın Milletvekili

ESVED

Vakfı yaptığı çalışmaları neticesinde siysetten iş dünyasına, eğitimden bürokrasiye 25 dalda bir çok kişiye ödül verildi. Milletvekili Fakıbaba gerek Meclisteki çalışmaları ve gerekse Şanlıurfa'da ki çalışmalarıyla halkın takdirini topluyor.
Fakıbaba 2004 yılında başarılı Belediye Başkanlığı ve 2009 yılında ki bağımsızlık mücadelesiyle Türkiye gündemine oturdu.Türiye'nin her yerinden tanınan ve sevilen bir kişiliği olan Fakıbaba; ESVED Vakfı tarafından Eshab-ı Kehf ödülüne layık görüldü. Vakıf Türkiye siyasetinde yapmış olduğu üstün başarıları nedeniyle "yılın Milletvekili ödülüne" Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Fakıbaba'yı layık gördü. Şanlıurfa Dedeman Otelde düzenlenen ödül töreninde ESVED Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kazım ARDIÇ yaptığı konuşmada uzun süren titiz bir çalışma sonucunda ödül almaya hak kazanan isimlerin belirlendiğini ifade etti. Yoğun Meclis çalışmaları nedeniyle programa katılamayan Fakıbaba'nın ödülünü danışmanı İbrahim AKBAŞ aldı. Fakıbaba Bütçe görüşmeleri nedeniyle programa katılamadığı için üzüntülerini belirtti. Başta ESVED Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve ekibine bu ödüle layık görülmesinden dokayı teşekkür etti. Bu ödülün hemşerilerine karşı olan sorumluluğunu daha da artırdığını ifade etti.

10 Ara 2016 - 09:37 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.