"Yeni Anayasa Olmazsa Çok 15 Temmuzlar Görürüz"

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa Mehmet Akif İnan konferans salonun da gerçekleşen ' Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi”

"Yeni Anayasa Olmazsa Çok 15 Temmuzlar Görürüz"
Video için play'e tıklayın

Başkan Beyazgül konferans da yaptığı protokol konuşmasında, Bu batıvahşi batı bir maske takmış bize kendisine inanmamızı istiyor.
Gap Gazeteciler Birliği Genel Başkanlığı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yeni Anayasa ve Başkanlık sitemi konferansı düzenlendi. Konferansı ise Prof. Dr. Hasan Tahsin Fendoğlu verdi.
Protokol konuşmasında söz alan ve gündeme ilişkin önemli açıklamalar da bulunan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül; “ Biraz önce konuşmacı arkadaşımız Türkiye’ye ilişkin sistemi güzel özetledi. Herhalde geleceğe yönelik hocamız da burada güzel şeyler söyleyecektir. Bir yanda Halep konuşuluyor. Bu tabi Anayasa konusunun dışında bir konu ama iç düzenimizi etkilediği ve hasmımızı tanımamız açısından çok önemlidir. Orta doğu karmakarışık Ülkemiz terör ve darbelerle uzun yıllardır mücadele ediyor ve kalkınmasın diye ne varsa yapılıyor” dedi.

BU BATI VAHŞİ BATI


Batı Ülkelerine de seslenen Başkan Beyazgül; “ Bir taraftan da medeni batı dediğimiz bir batı nasıl bir çelişkidir. Bunu böyle çözeceğiz bakın batı medeni değil batı vahşi karşımızda vahşi bir batı var. O zaman burada sistemimize, hayatımıza olan saldırıları çok iyi anlarız. Bu batı vahşi batı bir maske takmış bize kendisine inanmamızı istiyor. Biz inanmıyoruz, onun dayattığı sistemleri kabul etmiyoruz, onun dayattıkları hayatı kabul etmiyoruz ve bir medeniyet öngörü olduğunu da yine kabul etmiyoruz. İnşallah yeni Anayasa da biraz önce bizim Danışma Meclisi konuşmamız vardı. Arkadaşlarımız kararlı durmak zorundalar. Eğer 15 Temmuz Darbe girişimini göğüslediysek bundan sonrasını tamamlamak ancak bu tür yasaların hayata geçmesiyle mümkün” olacağını belitti.

YENİ ANAYASA OLMASA ÇOK 15 TEMMUZLAR GÖRÜRÜZ


Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi konulu konferans da konuşmalarını 15 Temmuz darbe girişimi gecesine dikkate çekerek AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül “ Yeni Anayasa olmazsa çok 15 Temmuzlar görürüz” dedi.
Başkan Beyazgül konuşmasına şöyle devam etti. “ Bu Anayasa nasıl oluyor ben bilmiyorum diye bir şey yok dinleyeceğiz. Geçmişe baktığımız zaman bir istikrarsızlık görüyoruz. Batının birçok ülkesin de Amerika da süper Devlet Başkanlık sistemi varken Türkiye’de neden tartışılsın efendim 1 kişiye yetki veriyoruz. Bir kişiye yetki veren kim 78 milyon halk bu 78 milyon halk yanlış mı yapacak ben buna inanmıyorum. Başkanlık sistemine karşı çıkmak demek halkımıza güvenmemek demek halkımıza güvenmemek demektir. Biz bu halkımıza güveniyoruz. Bu halkın neler yaptığını hep birlikte 15 Temmuz da gördük” diyerek 78 milyona çağrıda bulundu.

10 Ara 2016 - 20:26 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.