Yaparsa Yine AK Parti Yapar

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Güler Kama İzol Şanlıurfa'da yapılan yatırımları ve projeleri işaret ederek 'Yaparsa yine AK Parti

AK Parti 27. dönem Şanlıurfa Milletvekili Adayı Güler Kama İzol, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyasının açılışına katıldı. Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye proje için teşekkür eden Güler Kama İzol, açılış konuşmasında 24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu hatırlatırken, vatandaşların desteği ve duası ile Şanlıurfa’da AK Parti’nin şahlanacağını ve hep birlikte zafer yaşayacaklarını ifade etti.

AK Aday İzol, daha sonra Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kitap Otağının açılışına katıldı. Açılış konuşması yapan AK Aday İzol, “Kitap otağı açılışlına hepiniz hoş geldiniz. Şimdi biz diyoruz ki yaparsa yine AK Parti yapar, Yaparsa yine AK Belediyeler yapar. Özellikle bu kitap otağını bizlere kazandırdığı için Belediye Başkanımıza teşekkür ederim.

Kadın adaylarımız var, genç arkadaşlarımız var, Bakanımız var. O kadar heyecanlıyız ki Şanlıurfa’ya hizmet etmek için, o kadar heyecanlıyız ki sizlerle birlikte olmak için. 14’de 14 yaparak Şanlıurfa için, hizmet etmek için gün sayıyoruz” dedi.

Güler Kama İzol açılışların ardından Devteşti Mahallesinde kadınlarla bir araya geldi. Kadınlarla sohbet eden Güler Kama İzol 24 Haziran seçimlerinin önemine değinerek AK Parti’ye destek istedi.

HABER MERKEZİ

12 Haz 2018 - 15:36 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.