Vekil Yıldızdan taziye mesajı

Şanlıurfa Ak parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız Urfalı bestekar ve sanatçı Abdullah Balak bu sabah vefat etmesi dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Milletvekili İbrahim Halil yıldız yayımlamış olduğu taziye mesajında Abdullah Balak hocamız çok değerli bir sanatçıydı, edebiyatçıydı söz yazarı aynı zamanda bir Urfa sevdalısıydı. Yapmış olduğu besteler bütün Türkiye'nin her yerinden çok olumlu tepkiler almıştı. İbrahim Tatlises, Seyfettin sucu, Nuri Sesigüzel, Salahttin Alpay ve Mahmut Tuncer gibi hemşerilerimiz olan sanatçılarla beraber çalışmış ve bu değerli sanatçılarımız üstat Abdullah Balak hocamızın eserlerini seslendirmişlerdi. Bütün Türkiye'de büyük ilgi gören besteler arasında.
“Felek Sen Feleksen”, “Kardaş Dala Konaram”, “Fadile”, Başında yazması var” gibi çok değerli eserler yapmıştı. Hepimizin ortak bir değeriydi. Şanlıurfa olarak büyük bir sanatkarımızı, gönül insanımızı ve Urfa sevdalısı Abdullah Balak hocamızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz acımız çok büyük yeri doldurulamayacak bizim için bir değerdi. Üstadımıza Allahtan Rahmet diliyorum yakınlarına sabırlar diliyorum memleket olarak hepimizin başı Sağolsun. dedi

26 Şub 2017 - 10:43 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.