Vekil Yıldız, dur durak bilmiyor

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız pro aktif yapısıyla çözüm odaklı çalışmalarıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmaya dev...

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız pro aktif yapısıyla çözüm odaklı çalışmalarıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmaya devam ediyor.
Özellikle Suruç ilçesinde İbrahim Halil Yıldız’ın Mileltvekili olmasıyla beraber Suruç ilçesi çok önemli bir ivme kazanarak hem istihdam alanları açılmasıyla birlikte hizmet bağlamında da çok önemli çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir.
Milletvekili İbrahim Halil Yıldız yapmış olduğu açıklamada, bizim görevimiz halkımıza hizmet etmek, çözüm odaklı bir anlayışla çalışmalarımızı sürdükmekle beraber kadim şehrimiz Şanlıurfa ve Suruç ilçemizin gelişim, değişim, dönüşümünü oluşturabilmek adına tüm gayretimizle mücadele etmekteyiz. Hamdolsun ki yapmış olduğumuz çalışmalarda çok önemli dönütler almaktayız. İnşallah kısa bir zaman sonra yine halkımızla buluşacağız, kucaklaşacağız, bütünleşeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ a karşı diş mihraplı oynanan oyunları bozarak referandum sürecinde de bunu güçlü bir şekilde ortaya koyarak ülkemizin daha güçlü olmasını halkımızla beraber sağlayacağız inşallah. Şuanda bütün STK larımız la kanaat önderlerimiz ve halkımızla gayet güzel bir iletişim içerisindeyiz ve referandum sürecinde de Allah’ın izniyle kadim şehir Şanlıurfa ve İlçelerimiz ülkemize karşı oynanan haince oyunları bozarak güçlü bir EVET çıkacağına inanıyorum. Her zaman halkımızın emrindeyim dedi.

#

21 Şub 2017 - 18:28 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.