Tatlıses: Sloganımız Dürüst Siyaset

Şanlıurfa'dan bağımsız aday olan İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Sloganımız doğru siyaset dürüst siyaset

AK Parti'den Şanlıurfa için aday adayı olan ancak bu isteği kabul edilmeyen İbrahim Tatlıses, 1 Kasım seçimleri için bağımsız aday oldu.
"SLOGANIMIZ..."
Geride bıraktığımız günlerde siyaset arenasındaki hedefini açıklayan İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından "Doğru olanın yanındayız, eğriyle işimiz olamaz, sloganımız, doğru siyaset, dürüst siyaset, işsize doğru siyaset" yazdı.
KIZININ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI
Bu satırlarıyla siyaset arenasındaki yolunu belirleyen İbrahim Tatlıses, bayramın son günü kızının fotoğrafını paylaşarak neden siyaset yapmak istediğini de şu sözlerle belirtti."GENÇLERİMİZ ÖLMESİN DİYE SİYASET"İşte İbrahim Tatlıses'in siyaset yapma sebebi: "Gençlerimiz ölmesin diye siyaset, analarımız ağlamasın diye siyaset, çocuklarımız yetim kalmasın diye siyaset, benim siyaset anlayışım bu! Bu fotoğraftaki kızım altın ufağın Elif Ada."

#

27 Eyl 2015 - 12:37 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.