Seçimlere Bir Gün Kala HDP'ye Operasyon

Ankara'da 24 Haziran seçimlerinden bir gün önce aralarında HDP ve HDK'li yöneticilerin de ve haklarında yakalama kararı verilen 25 isimden 7'si

Ankara’da bu sabah polis, aralarında HDP ve HDK yöneticileri ile partili sandık görevlilerinin de olduğu kimi isimlerin adreslerine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda şu ana kadar gözaltına alınan isimler arasında HDK Ankara İl Eş Sözcüsü Fatma Kılıçarslan ile Fatih Kılıç, Dinçer Dağ, Mehmet Baytekin, Sidar Göksu, Barış Deli, Celal Demir bulunuyor.

Cumhuriyet

23 Haz 2018 - 11:22 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.