Şanlıurfa’dan Cumhurbaşkanına Maddi Destek

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı Kadın Kolları Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı öncülüğünde Şanlıurfalı vatandaşlar Banka önünde

Harranlı
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Şanlıurfa İl teşkilatı mensupları, Kadın Kolları teşkilatı mensupları ve Gençlik Kolları teşkilatı mensuplarıile çok sayıdavatandaş Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Emniyet Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankası Şubesi önünde uzun kuyruklar oluşturdular veCumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bağış kampanyasına bağışta bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a her türlü desteği vermek istediklerini belirten AK Parti Teşkilat mensupları ve Cumhurbaşkanını seven vatandaşlar, “Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde adaylara dönük bu çalışmalarda biz de kendi adayımız olan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her yönlü desteğimizi vermek için uzun kuyruklar oluşturduk. Yeni dönem Türkiye için oldukça önemli. Halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran’da milletten alacağı büyük destekle tekrar yoluna devam edecek, bizlere yön verecek, ülkemizi daha da yüceltecek. Bizler de onun yol arkadaşları olarak, onu sevenler olarak bu desteğimizi tekrar ortaya koyuyoruz” dediler.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek desteği vermek için çalışmalar başlattıklarını belirten Şanlıurfa AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ise, “Seçim çalışmalarımızı çoktan başlattık. Milletvekili adaylarımız belirlenince de çalışmalarımıza biraz daha hız verdik. Adaylarımız, Milletvekillerimiz ve Bakanımızla birlikte hepimiz sahalardayız. Şanlıurfa’dan Cumhurbaşkanımıza en yüksek desteği verme sözüyle yola çıktık. Allah Cumhurbaşkanımızın yolunu açık eylesin. Bizler her zaman onunlayız, yine en yüksek oyu veren illerin başında yer alacağız inşallah” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

31 May 2018 - 16:38 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.