SABAH YAZARI,FATİH MEHMET BUCAK'I KALEME ALDI

Ak parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı Fatih Mehmet Bucak yaşanan terör olaylarını sabah gazetesi yazarı Meryem Gayberi'ye anlattı…

Mehmet kendirci
Haber albümü için resme tıklayın

Sabah Gazetesi Yazarı Meryem Gayberi, terör konusunu köşe yazısına taşıdı. Bölge illerinde temaslarda bulunan Gayberi, AK Parti'nin bölgedeki oy kaybının nedenlerini yazdı. Terör konusuyla ilgili Urfalı iş adamı Fatih Mehmet Bucak'ın görüşünü aldı.

İşte gayberi’nin o yazısı…

PKK'nın ismini duyurmak için 1979 yılında hedef seçtiği dönemin Adalet Partisi Milletvekili ve Bucak Aşiretinin reisi merhum Mehmet Celal Bucak'ın oğlu Fatih M. Bucak da AK Parti'den Şanlıurfa milletvekili aday adayı. O saldırı esnasında 11 yaşında olan ve bacağından yaralanan Fatih M. Bucak, 7 Haziran'da bağımsız olarak 15 bin oy almıştı. Aynı seçimde ismi "Susurluk kazası" ile anılan amcası oğlu DYP eski Milletvekili Sedat Bucak ve kardeşi Ahmet Ersin Bucak, CHP 1. sıra adayı olan kardeşlerini desteklemişti ve başarılı olamamışlardı.

Yeniden teröre sarılan PKK'nın, küresel güçlerin taşeronu ve bir etnik milliyetçilik projesi olarak Türkiye'nin önünü kesmeyi ve ülkeyi bölmeyi amaçladığını söyleyen Fatih M. Bucak, "Bölgede yeniden birlik, beraberlik ve huzurun nüfuz etmesini sağlamak ve bölgeyi kalkındırmak için en uygun adres AK Parti'dir. dedi.

#

10 Eyl 2015 - 16:13 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.