Özyavuz: “ herkese teşekkür ediyorum”

7 Haziran seçimleri sonuçlandı. İktidarın seçmen üzerindeki baskısı devletin tüm kurum ve kuruluşlarını kullanmasına rağmen sonuçlar gösterdi

7 Haziran seçimleri sonuçlandı. İktidarın seçmen üzerindeki baskısı, devletin tüm kurum ve kuruluşlarını kullanmasına rağmen sonuçlar gösterdi ki MHP Şanlıurfa’da ciddi bir başarı elde ederek oyunu en fazla yükselten parti olmuştur.

Bu bağlamda seçim çalışmalarım kapsamında özverili çalışmaları ve dik duruşlarıyla yanımda olan İl ve İlçe Teşkilatlarımıza, Ülkü Ocaklarımıza, Kadın Kollarımıza, MHP’ye inanan, güvenen tüm Gönüldaşlarımıza, Bozkurtlarımıza ve Asenalarımıza ve ayrıca çalışmalarımızı destekleyen Şanlıurfa basın ve kamuoyuna teşekkür ediyorum.

Çizgimiz bellidir, duruşumuz diktir. Geçmiş dönemde olduğu gibi önümüzdeki süreçte de siyasi yaşamıma Milliyetçi Hareket partisinin dik duruşlu neferi olarak devam edeceğim. Ülkemizin bekası için bu kutsal davada yılmadan, usanmadan çalıştım ve çalışmalarım aynı çizgide artarak devam edecektir. Ben Milliyetçi hareket partisinin neferiyim ve bu çizgimi asla bozmayacağım. Ülkemizde yaşayan her vatandaşının bizim dik duruşumuza ihtiyacı var. Bu bağlamda çalışmalarıma hız kesmeden başımdaki Cumhuriyet tacıyla Atatürk’ün ve Merhum Liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeş’in izinde hiç durmadan yürümeye devam edeceğim. Davamız vatan millet davasıdır ve bu davayı sahiplenmek boynumun borcudur. Saygılarımla

#

08 Haz 2015 - 09:43 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.