Özyavuz: “7 Haziran’da AKP sandığa gömülecek”

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=0vwOVLeu4B8[/embed] MHP MYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve beraberindekiler bugün Akçakale ve Harran

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=0vwOVLeu4B8[/embed]

MHP MYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve beraberindekiler bugün Akçakale ve Harran ‘da köy ziyaretlerine devam etti.

Ziyaretlerde ilgi ve sevgiyle karşılanan Özyavuz, halkın sorunlarını dinliyor çözüm önerilerinde bulunuyor. Seçilmeleri halinde bölgede sorunların azalacağı sözü veren MHP MYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz ziyaret ettiği köy halkının gönlünü fethetmiş durumda.

Ziyaretlerin ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Özyavuz açıklamalarında şu ifadelere yer verdi.

“İki gündür saha çalışmalarına devam ediyoruz.Şanlıurfa merkez, Haliliye, Eyyübiye,Akçakale ve Harran’ın bir çok mahallesini gezdik. Müthiş bir ilgi var, Mhp gümbür gümbür geliyor.Vatandaşlar artık algı operasyonlarından bıkmış. Kendilerine verilen vaatlerden bıkmış. Belediyelerin seçime son bir ay kala köylere kum götürerek çalışıyormuş gibi bir görüntü vermesi vatandaş arasında mizahi olaya dönüşmüş. Seçim geldiğinde bu tarz çalışmaların içine girilmesi artık vatandaşın da gözünden kaçmıyor. Büyük şehirin hiç çalışması yok henüz kadroları kuramadılar. Başbakanın mitingini takip ettik, Bütün Şanlıurfa basın ve kamuoyunun gördüğü gibi geçmiş döneme göre dörtte bir oranında insan toplandı. Çoğu iş kur çalışanı ve Suriyeli mültecilerden oluşan insanları taşıyarak getirdiler. 7 hazirana kadar süreç devam edecek, çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. 7 Haziranda inşallah Akp Şanlıurfada sandığa gömülecek.”

#

12 May 2015 - 13:43 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.