Milyonları ilgilendiren olaya Fakıbaba el attı!

Şanlıurfa'ya yıllar önce büyük bir mutlulukla açılan fakat açılan süre zarfı ve gelinen noktada birçok uygunsuzluğun yaşandığı Araç Muayene

ADI MUAYENE İSTASYONU AMA, GİDEN SİNİR HASTASI OLARAK ÇIKIYOR!

Şanlıurfa’ya yıllar önce büyük bir mutlulukla açılan fakat açılan süre zarfı ve gelinen noktada birçok uygunsuzluğun yaşandığı Araç Muayene istasyonu Karayolları Genel Müdürlüğüne aktarıldı.

FAKIBABA

,

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRÜ

NE İLETTİ


Özellikle Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına şikayetlerde bulunan şoförler çözüm arayışına geçti. Kentte yaşanan Araç Muayene istasyonu sorununa, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba el attı. Şoförler odasının şikayetlerini dinleyen ve aldığı bilgiler doğrultusunda Karayolları Genel Müdürüne yazılı başvuruda bulunan Fakıbaba’nın kentte yapılan zulme çare olacağı bekleniyor.

SIKINTI VE

ZORLUK

ÇIKARILIYOR

Esnafının Araç Muayene istasyonunda yaşadığı sıkıntıların çözümü için AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ile görüşen Özellikle Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Oman Karageçili; “Muayene İstasyonun Şanlıurfa Esnafımıza çıkarmış oldukları Sıkıntıları ve zorlukları Sayın Milletvekilimiz Ahmet Eşref Fakıbaba ’ya İlettik. Sayın Vekilimiz konunun takipçisi olacağını ve Karayolları Genel Müdürü Sayın İsmail Kartal’a bir yazılı dilekçe yazarak, Esnafımızın sorunlarını dile getirmiş ve takipçisi olacaktır. Dilekçenin olumlu ya da olumsuz açıklandığında Esnafımızı Bilgilendireceğiz. Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı olarak AK Parti Milletvekilimiz Ahmet Eşref Fakıbaba’ ya teşekkür ediyorum” dedi.

MUAYANE GİDEN ARAÇ SAHİPLERİ SİNİR HASTASI ÇIKIYOR



Şanlıurfa’da bazı araç sürücülerine zorluk çıkaran ve de bazılarına ise kısa sürede aracının muayenesini yapan Araç Muayene istasyonu, artık çekilmez hale geldi. Bazen kasıtlı olarak Araçların Muayenesinde zorlukların yaşatıldığını belirten bazı sürücüler, Şanlıurfa’da Araç Muayene İstasyonunda yaşanan olumsuzluklara el atılmasını istedi


12 Oca 2017 - 09:26 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.