Listelerde Seçilecek Yerlerde 20-21 yaşında isimlerde Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Külliye'de gençler ve sporcuları ağırladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençler ve sporcular ile birlikte yaptığı iftarın ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Erdoğan gençlere Arif Nihat Asya'nın şiiri ile seslendi. Erdoğan ''15 Temmuz'da böyle yaptık. Her mezhepten her yaştan insanımız ile birlikte yürüdük. Silahların namlularına karşı cesaretle yürüdük ve zaferi yakaladık. Demekki silahlar F16 lar helikopterler şunlar bunlar değil İmandır o cevher ki,ilahi ne büyüktür İmansız olan paslı yürek,sinede yüktür'' şeklinde konuştu.

Erdoğan ''Azmin önünde hiçbirşey duramaz. Bir kere azmettin mi Allah'a tevekkül et sonra gerisine karışma ama diğer alanlar gibi siyaseti de boş bırakmayın'' diye seslendi.

Erdoğan ''Pazartesi saat 17.00'ye kadar listeleri YSK'ya teslim etmemiz lazım. Kılı kırk yarıyoruz. Bu listelerin içinde 18-19 yaşında gençlerimiz de olsun istiyoruz dedi. Bu listelerinn başında olmasalar da bu gençlerimizi Mart'ta yapılacak yerel seçimlere hazırlamak ilerideki seçimlere hazırlamak amacımızdır'' dedi. Erdoğan ''Şu anda kazanacak yerlerde olan 20-21 yaşında gençlerimiz var'' açıklamasında bulundu ve gençlere insiyatif alma çağrısı yaptı.

Erdoğan gençlere ''Büyük hedefleri büyük hayalleri idealleri olmayanların geleceği de olmaz. hayaller ile hakikatler arasında sadece azim ve emek ile alınteri vardır'' şeklinde seslendi.

''Genç ve dinamik nüfusa ihtiyacımız var'' diyen Erdoğan, ''Şu anda batı yaşlanıyor maalesef bizde de yaşlılık alametleri belirlemeye başladı. Bundan dolayı genç ve dinamik nüfusa ihtiyacımız var. Eğitimden sağlığa gençlere sağlam bir altyapı hazırladık. Gençlerimiz olarak sizler bizim bıraktığımız yerden devralacağınız Türkiye'yi daha ileriye taşıyacaksınız'' dedi.

19 May 2018 - 22:43 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.