Kurtulmuş: Bundan sonraki süreçte tedbirli olacağız

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin 'Türkiye'ye karşı birtakım yolundan alıkoyma çalışmalarının

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK PartiErzurum İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi.
Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 15 Temmuz'da büyük bir badireyi atlattığını belirterek, Erzurum halkının 15 Temmuz'da gösterdiği vatanseverlik, devlete, millete, cumhurbaşkanına, demokrasiye ve millet iradesine sahip çıkma kararlılığının her türlü övgünün üstünde bulunduğunu ifade etti.
Kurtulmuş, şöyle konuştu:
"Erzurum halkı, 15 Temmuz'da gösterdiği iradeyle, Erzurum Kongresi'nde ortaya konan iradeyi tekrar etmiştir. Türkiye'nin tam tabiriyle uçurumun kenarından döndüğünü hep beraber gördük. Bundan sonraki süreçte Türkiye'ye karşı birtakım yolundan alıkoyma çalışmalarının sürdürüleceği, içeriden ve dışarıdan Türkiye düşmanlarının millet iradesini boşa çıkarmak için her türlü hile ve desiseyi yapacağı aşikardır. Dolayısıyla bundan sonraki süreçte uyanık olacağız, tedbirli olacağız. "
Milletin dış mihrakların oyunları karşısında en büyük tedbirinin, birbirine kenetlenmek olduğunu anlatan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, milletin farklılıklarını bir tarafa bırakarak, milli hedefler çerçevesinde yürümesi gerektiğini kaydetti.
Kurtulmuş, AK Parti'nin, hükümet, teşkilat, seçmen ve milletin diğer fertleriyle kenetlenmiş siyasi bir irade olduğuna, Türkiye'yi yenecek gücün bulunmadığına işaret ederek, "Bu irade ne kadar kenetli yürürse, Türkiye daha hızlı sonuç alacaktır. Allah'ın izniyle Türkiye'yi yenecek güç yok. Allah yükümüzü hafifletsin. Allah ufkumuzu açık etsin. Allah milletimize zeval vermesin." değerlendirmesinde bulundu.

28 Eki 2016 - 10:59 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.