Kılıçdaroğlu, Başörtülü Aday Gösterecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Avrasya Platformu Başkanı Hasan Cengiz ile bir araya geldi. Cengiz 'Başörtülü milliyetçi muhafazakar profilli

İHA

'nın aktardığı bilgilere göreCHPGenel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu ile Avrasya Platformu (AYYB, AİT) Başkanı Hasan Cengiz iftarda bir araya geldi. Cengiz, Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin 4 saat sürdüğünü, dış ve iç politika konularını konuştuklarını kaydetti. 15 Temmuz'dan sonra sağlanan Yenikapı ruhunun devam etmesi gerektiğini belirten Cengiz, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun bu ruhun devam ettirilmesinden yana olduğunu, bu görüşmemizde müşahede ettim" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun 2019 seçimleri için önce 'Hayır Platformu' ile görüştüğünü vurgulayan Cengiz, şimdi de merkez sağ seçmene yönelik çalışmalar yürüttüğünü belirtti. CHP'nin yüzde 25 oyu olduğunu hatırlatan Cengiz, "Bir sonraki seçimde yüzde 25 artı bir oy daha alması gerekmektedir. Bu da şu anlama geliyor. CHP, yeni açılıma ihtiyaç duymaktadır. Hayırcı cephe, tek adam vurgusuna karşı oluşan bir platformdu. Ancak bu yeni anayasa ile uzlaşmacı bir CHP'nin, halkın karşısına çıkacağı görülmektedir. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu ile Bağlum'daki yerimizde yaptığımız görüşmede, 2019 seçimlerinde başörtülü, milliyetçi muhafazakar profilli milletvekili adaylarının, seçilecek yerlerde olacağının işaretini aldım" açıklamasında bulundu.

03 Haz 2017 - 18:28 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.