CHP'li Aytun Çıray Partisinden İstifa Etti!

CHP'den de İzmir Milletvekili Aytun Çıray partisinden istifa etti.

CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Merkez'de yaptığı görüşmenin ardından partisinden istifa etti.Ankara kulislerini sabah satalerinden itibaren Çıray'ın partisinden isitfa edip Meral Akşener'in kuracağı partiye geçeceğini konuşuyordu. İstifa edeceği iddiaları konuşulmaya başlayınca Çıray'ın telefonunun da kapalı olması dikkatlerden kaçmadı. Çıray öğlenden sonra CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Görüşmenin ardından Çıray CHP'den istifa etti.

TBMM'den basın toplantısı düzenleyen CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Çıray hakkında, böyle bir konudan haberi olmadığını belirterek, "Aytun Bey iyi bir CHP'lidir" diye konuşmuştu.

MİLLİYET

23 Eki 2017 - 16:39 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.