Fatih Portakal'a Sosyal Medyada Büyük Tepki

FOX TV Haber spikeri Fatih Portakal'ın Twitter'dan yaptığı bu paylaşım sosyal medya kullancılarının tepkisini çekti.

FOX TV

Haber spikeri Fatih Portakal, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun, Türkiye-ABD ilişkilerine ilişkin, 'İlişkilerimiz çok kritik bir noktada. Ya ilişkileri düzelteceğiz ya bu ilişkiler tamamen bozulacak.' açıklamasıyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Twitter hesabından Bakan Çavuşoğlu'nun bu sözlerini paylaşan Portakal, 'TR resti çekti. Sıra onlarda...' ifadesini kullandı.

Portakal'ın Türkiye demeyip 'TR' demesi ve heyecanla ABD'nin rest çekmesini beklemesi sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

12 Şub 2018 - 23:22 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.