Erdoğan ve Gül Bir Araya Mı Geliyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'in bir araya gelebileceği iddiası siyaset gündemine bomba gibi düştü. Siyaset kulisleri

24 Haziran seçimleri için geri sayım sürüyor. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı adayı olmayacağını açıklaması bir tartışmayı ortadan kaldırsa da Gül'ün hükümete yönelik eleştirileri yeni bir polemiği başlattı. Gül'ün açıklamalarına AK Parti tarafından sert tepkiler gelirken, Gül ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arasının iyice açıldığı belirtiliyor.

KRİTİK TARİH 5 MAYIS

Ancak, 'Gül ile Erdoğan bir araya gelecek' iddiası bir anda siyaset gündemine bomba gibi düştü. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin kızı Zeynep Özhaseki'nin 5 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek nikah töreni tüm gözleri Kayseri'ye çevirdi.

KULİSLER HAREKETLENDİ

Gazeteci Abdulkadir Selvi bugünkü "Erdoğan ile Gül bir araya gelecek mi?" başlıklı yazısında, kritik törene dikkat çekerek "Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda yaşanan tartışma nedeniyle Erdoğan ile Gül’ün, Özhaseki’nin kızının nikâh şahitleri olma ihtimali kulisleri hareketlendirdi" ifadelerini kullandı.

'BİRBİRLERİNE NE DİYECEKLER?'

"Erdoğan ile Gül nikâhta bir araya gelse birbirlerine ne diyecekler merak ediyorum." ifadelerini kullanan Selvi, Abdullah Gül'ün şu ana kadar nikaha katılıp katılmayacağını açıklamadığını belirterek " Gül, Erdoğan’la aynı masada yer almamak için düğüne katılmayacak gibi. Ama katılırsa son dönemlerin en ilginç nikâhı olacağından eminim" ifadelerine yer verdi.

MYNET

02 May 2018 - 07:51 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.