Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Önemli Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan atv A Haber A News ortak yayınında Cumhurbaşkanı ile Özel programında gündemdeki gelişmeleri değerlendiriyor

CumhurbaşkanıErdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

KUZEY IRAK'TAKİ REFERANDUM

Barzani'nin açıklaması çok yanlış. Akıl tutulmasından öte görüyorum. 22 Eylül'deki MGK'da karar vereceğiz.

Barzani, bizim ne düşündüğümüzü çok iyi biliyor. Yaptığı açıklama çok yanlış.

Barzani'nin en zor anlarında oradaki yönetimin yanında olduk, hala da yanındayız. Bu olanlar bizi yeni karar sürecine itti. Amerika dönüşü Ayın 27'sinde yapılacak olan MGK toplantısını referandumu da içine alacak şekilde 22'sinde yapacağız.

Nihai kararımızı 22 Eylül'deki MGK ve Bakanlar Kurulu'nun ardından çok açık net görecek.

ABD'DEKİ GÖRÜŞME

Zafer Çağlayan'a dava için Trump "bundan dolayı çok üzgünüm" dedi.

ARAKAN BÜYÜK FELAKET

Arakan'daki olaylar büyük bir felaket. Büyük bir dram. Gerek eşim gerekse Dışişleri Bakanımızdan aldığımız bilgiler çok acı. Bizim hedefimiz Bangladeş'e çadırın moderni olmaz ama buradaki çadırlara nazaran daha modern yerler çadırlar kuralım. Burada aynı zamanda hastanelerimizi mutfaklarımızı kuralım. İlacı vesaireyi biz onları zaten çözer hallederiz.

Ve biz bunların alımlarını Bangladeş'ten yapacağız söyledik hem de Bangladeş'in ekonomisine de katkı sağlarız. Bununla ilgili şimdi cevap bekliyoruz.

15 Eyl 2017 - 20:26 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.