Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Afrin ve Menbiç Açıklaması

Biz istiklalimiz ve istikbalimiz için her şeyi göze aldık” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrin'den sonra Menbiç'e de girileceğini Fırat'ın

Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan“BugünAfrin’deyiz, yarın Menbiç’te olacağız, ertesi gün Fırat’ın doğusunuIraksınırına kadar teröristlerden temizleyeceğiz” dedi. Erdoğan’ın program yoğunluğu nedeniyle katılamadığıAk PartiMuğlaKadın Kolları 5. Olağan Kongresi’ne gönderdiği mesaj okundu.

BOŞA GİTMEYECEK'

Milletin hakikatleri gördüğünü, bu nedenle de şartlar ne olursa olsun, yıllardır kendilerine desteği hiç esirgemediğini belirten Erdoğan, şunları kaydetti: “Biz de milletimizin desteğine, hangi alanda ne yapmamız gerekiyorsa, hangi hizmeti ortaya koymamız icap ediyorsa, hangi mücadeleyi vermemiz bekleniyorsa, onu yaparak cevap vermenin gayreti içinde olduk. Biz istiklalimiz ve istikbalimiz için her şeyi göze aldık. Mücadelemizi de buna göre vermeyi sürdüreceğiz. Bugün Afrin’deyiz, yarın Menbiç’te olacağız, ertesi gün Fırat’ın doğusunu Irak sınırına kadar teröristlerden temizleyeceğiz. Bu vesileyle şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin ne kanları yerde kalacak ne de fedakarlıkları boşa gidecektir.”

28 ŞUBAT'IN FAİLLERİ

Erdoğan, geçtiğimiz hafta 21’inci yıl dönümü vesilesiyle gündeme gelen 28 Şubat süreciyle ilgili olarak da şu ifadeleri kullandı: “28 Şubat gibi hadiselerin milletimize verdiği zararların başında, suni tartışmalarla değerlerimizi yıpratmak gelir. Bu ülkede hiç kimse kökeni, inancı ve meşrebi yüzünden dışlanamaz, ikinci sınıf vatandaş olarak görülemez, milletiyle ve devletiyle olan bağları asla zayıflatılamaz. 28 Şubat’ın failleri, sırf kendi çıkarlarını korumak adına, sahte düşmanlar ve elbette buna karşı sahte saflar üretmişlerdir. 27 Mayıs’ın 12 Eylül’den, 12 Eylül’ün 28 Şubat’tan,PKK’nın FETÖ’den, FETÖ’nün DEAŞ’tan farkı olmadığını görmek için yaşadıklarımız bize yeter.

MİLLİYET

#

05 Mar 2018 - 07:31 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.