Cumhurbaşkanı Erdoğan Bir İstifa Daha İstedi!

İstanbul Ankara ve Bursa büyükşehir belediyelerinden sonra AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bir belediye başkanının daha istifasını istedi.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘metal yorgunluk var’ açıklamasının ardından İstanbul, Niğde, Düzce, Bursa ve Ankara belediye başkanlarının istifalarını istemişti. İstifaya zorlananlar kervanına, iddiaya göre yeni bir isim daha eklendi.

SIRADA ÇORUM VAR

Erdoğan, ismi FETÖ ve çeşitli yolsuzluklarla anılan Çorum'un AKP'li Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün istifasını istedi. Odatv'de yer alan habere göre, istifanın bu hafta içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti, Çorum’da 6. Olağan İl Kongresi'ni gerçekleştirmişti. Erdoğan da o kongreye katılarak Külcü ile görüşmüştü.

SÖZCÜ

30 Oca 2018 - 07:49 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.