CHP'li vekilin Urfa'daki abisi Ak Partili oldu

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın Şanlıurfa'da yaşayan ağabeyi 64 yaşındaki Mehmet Hanifi Tanal Ak Parti'ye üye oldu.

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesi doğumlu olan

CHP

İstanbul milletvekili Mahmut Tanal'ın 'Kambur felek' lakabıyla anılan 7 çocuk babası ağabeyi Mehmet Hanifi Tanal, merkez Haliliye İlçesi'nde Ak Parti'ye üyelik başvurusunda bulundu. Parti yönetimi tarafından incelenen Tanal'ın başvurusu kabul edildi.

Mehmet Hanifi Tanal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönül verdiği Ak Parti'ye üye olduğunu söyledi. İnşatta sıva ustası olarak çalıştığı sırada geçirdiği bir hastalık sonucu kambur olduğunu ifade eden Mehmet Hanifi Tanal, milletvekili olan kardeşi Mahmut Tanal ile uzun süredir görüşmediğini anlatarak, şunları söyledi:

"Ben kardeşime kızdığım için değil, güvenmediğim için değil, cesur oldukları için Ak Parti'ye üye oldum. Sayın Mahmut Tanal ile CHP İstanbul milletvekili olduğu günden beridir görüşmüyorum. Ben kambur olduğum için gelip benim halimi sormuyor. Şimdi kambur olduğum için kimse beni insan yerine koymuyor. Kardeşim Mahmut Tanal’la telefonda dahi görüşmüyorum. Çünkü ben kamburum, hastayım. Böyle bir hastaya kimse yanaşamaz. Biz 8 kardeşiz; 3 kardeşim burada 5’i İstanbul’dadır. Mahmut Tanal, 1978’de İstanbul’da hukuku bitirdi avukattır. Sağ olsun terbiyelidir. Yani aile arasında böyle biliniyor. Kılıçdaroğlu, Bahçeli, Demirtaş ve Başbakan aynıdır benim için çünkü aynı insanız. Kimse yanlış anlamasın ve bir kırgınlık yok. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Mustafa Kemal’in çok güzel bir sözü var 'Türkiye Cumhuriyeti'nde demokrasi ortamı sağlayan herkes bir liderdir.' Ben de bir dede, bir babayım, 7 çocuğum var ve inşaatlarda sıvacıydım."

19 Eki 2016 - 16:03 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.