CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener Mi?

Türkiye 24 Haziran'da sandık başına gitmeye hazırlanırken CHP'nin cumhurbaşkanı adayı ise henüz açıklanmadı. Parti kurmayları tarafından

Türkiye 24 Haziran'da sandık başına gidiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MHP lideri Bahçeli'nin çağrısının ardından aldığı seçim kararı bir anda ülke gündemini altüst etti.

Muhalefetten 'biz hazırız' mesajı gelse de, açıklanan seçim tarihinin çok erken olduğu ve partilerin tam olarak hazırlanamayacağı iddia ediliyor. Nitekim ana muhalefet partisi

CHP

'nin cumhurbaşkanı adayı henüz açıklanmadı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun partisinin cumhurbaşkanı adayı olarak gösterileceği yüksek konuşulurken, gazeteci Fatih Altaylı bugünkü "CHP’nin ‘İyi’si Akşener mi?" başlıklı yazısında flaş bir iddia ortaya attı.

Kılıçdaroğlu'nun kullandığı cümlelere dikkat çeken Fatih Altyalı, "Kemal Bey’in kullandığı cümleler bana göre hayli ilginçti. Kemal Bey seçimle ilgili sorulara kaçamak yanıtlar verirken şöyle bir cümle kurdu:

'Haziran güzel bir aydır. ‘İyilerin kazandığı, kötülerin kaybettiği bir aydır.'

Ben bu cümleyi çok manidar buldum." ifadelerini kullandı.

"iyilerin kazandığı” derken ister istemez bir İYİ Parti çağrışımı oluştu" diyen Altaylı, CHP'nin bir önceki seçimlerde cumhurbaşkanı adayı için MHP'ye Akşener ismini önerdiğini hatırlattı.

MYNET

20 Nis 2018 - 08:13 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.