Başkan Beyazgül uyarmıştı!

AK Parti Şanlıurfa il Başkanlığında FETÖ operasyonu kapsamında yönetim kurulu üyelerinden bir kişi gözaltına alındığı öne sürüldü.

Cumhurbaşkanı, Başbakan, Başbakan Yardımcısı NumanKurtulmuş'un da AK Parti'de FETÖ'cü kimse kalmayacak açıklamasının ardından Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa'da da çalışmalar ve ihraçların yanı sıra FETÖ temizliği başladı.
Alınan bilgiye göre, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında Yönetim Kurulu üyesi olan İddiaya göre, M.F.İ. isimli AK Parti il yönetim Kurulu üyesi bugün Gözaltna alındı.
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülen M.F.İ.'nin sorgusu devam ederken AK Parti il Teşkilatında daha önce den de 2 kişi ihraç edilmiş ve ir kşi daha aranıyor idi.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamasında " Bizim yönetimimizde her hangi bir şekilde bir FETÖ mensubunu barındırmayacağız ve bu konu hakkında çalışmalarımız devam ediyor" demişti.

Ayrıca, Urfanatik olarak Söz konusu M.F.İ. ile yapılan görüşmede böyle ir olayın asılsız ve bu gibi olayların kendsini yıpratmak için yapıldığını belirtti.

19 Eki 2016 - 22:28 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.