Başbakan Yıldırım, Referandum Startını Verdi

Başbakan Yıldırım 'Bugün itibariyle artık takvim çalışmaya başladı. 16 Nisan'a kadar inşallah Türkiye'yi bir baştan bir başa dolaşacağız'

AK PartiBelediye Başkanları İstişare toplantısında referandum süreciyle ilgili açıklama yaptı. Yıldırım, "Bu süreçte vatandaşımızın aklına bir şey takıldığında ilk bize ulaşacaklar. Bütün kapılarımız, telefonlarımız vatandaşa 7/24 açık olacak. Her an halkın içinde olacağız. Gündüz sokakta, düğünde, cenazede, akşam ev sohbetlerinde mutlaka biz olacağız. 7'den 70'e genç, yaşlı, engelli,işçi, çiftçi, öğrenci, erkek, kadın bütün vatandaşlarımız bizde kendini bulacak, kendini görecek." açıklamasında bulundu.

UZUN İNCE BİR YOLDAYIZ YÜRÜYORUZ GÜNDÜZ GECE

Türkiyemizi bir baştan bir başa imar etmek için çıktığınız bu yolda başarılı vebereketliçalışmalar diliyorum.AK PartiolarakTürkiye'nin en büyük siyasi kadrosuyuz. Aşkla, imanla yeniden tazelenmek için istişare ve değerlendirmeler yapmak için turizmin başkentiAntalya'dayız. Bize ev sahipliği yapan milletvekillerimize, belediye başkanımıza ve Dışişleri Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Birlikteyiz, omuz omuzayız. Uzun ince bir yoldayız, yürüyoruz, gündüz gece. Rabbime hamdolsun ki milletimizle yönümüz, istikametimiz hep aynı oldu, aynı olmaya devam edecek.

DAHA GÜÇLÜ BİRTÜRKİYEİÇİN SANDIĞA GİDECEĞİZ

Size yakışan hizmet için gece gündüz çalışmak. Sizler de tam olarak bunu yapıyorsunuz. Ülkemizi doğusu, batısı, güneyi, kuzeyiyle geleceğe hazırlamak için var gücünüzle gayret gösteriyorsunuz. Bu güzel vatanın bir evladı olarak gerçekleştirdiğiniz bütün bu güzel işler için sizlere partim ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Gelecek çalışmalarınızda da aynı şekildeAK Parti'ye yakışan hizmet anlayışıyla, canla, başla gayret göstereceğinize emin. Allah yolunuzu, yolumuzu açık eylesin. Önümüzde halk oylaması var. Tarih netleşti; 16 Nisan Pazar günü bir kez daha milletimiz sandığa gidecek. Daha güzel bir gelecek, daha güçlü birTürkiye, daha kalkınmış şehirler için sandığa gideceğiz.

İNŞALLAH 16 NİSAN'DATÜRKİYE'YE YENİ BİR BAHAR GELECEK

Ekmeğimizi, aşımızı, işimizi daha da büyütmek için hazır mısınız?Türkiye'yi dize getirmek isteyen alçaklara millet dersi vermek için var mısınız? Cumhurbaşkanımızın dün Anayasa değişikliğini onayladığını biliyorsunuz. Bugün itibarıyla artık takvim çalışmaya başladı. 16 Nisan'a kadar inşallahTürkiye'yi bir baştan bir başa dolaşacağız, bütün vatandaşlarımızla buluşacağız. Bütün evleri, kapıları çalacağız ve vatandaşımıza doğruyu anlatacağız. Daima doğruyu söyleyeceğiz. Kafaları karıştıranlara karşı milletimizin doğruları öğrenmesi için var gücümüzle gayret edeceğiz. İnşallah 16 Nisan'daTürkiye'ye yeni bir bahar gelecek. Şimdidenuğurlu, kademli olsun.

CUMHURİYETİMİZİ DEMOKRASİ İLE TAÇLANDIRACAĞIZ

Millet için, millet adına evet diyeceğiz. Milletimiz evet dediği için evet diyeceğiz. Milletimize yeniden siyasetimizi, hizmetlerimizi aydınlıkTürkiyehedeflerimizi anlatacağız. Aşkla heyecanla çalışarak hizmet ettiğimiz insanlara yeniden davamızı anlatarak açıklayacağız. Cumhuriyetimizi tam bir demokrasiyle taçlandıracağız. Milletimizle bir kez daha kucaklaşmış olacağız. Bu yolda hepimize çok büyük iş düşüyor, önemli görevler düşüyor.

BÜTÜN KAPILARIMIZ TELEFONLARIMIZ 7/24 AÇIK OLACAK

Bu süreçte vatandaşımızın aklına bir şey takıldığında ilk bize ulaşacaklar. Bütün kapılarımız, telefonlarımız vatandaşa 7/24 açık olacak. Her an halkın içinde olacağız. Gündüz sokakta, düğünde, cenazede, akşam ev sohbetlerinde mutlaka biz olacağız. 7'den 70'e genç, yaşlı, engelli,işçi, çiftçi, öğrenci, erkek, kadın bütün vatandaşlarımız bizde kendini bulacak, kendini görecek. Kibir hamdolsun bizim semtimize hiç uğramadı, bundan sonra da hiç ama hiç uğramayacak. Bütün teşkilatlarımızın da, belediye personelimizin de bu hassasiyete dikkat etmesine büyük önem veriyoruz, bu konuda çok dikkatli olmanızı istiyoruz.

AK PARTİ'NİN TOHUMLARI CUMHURBAŞKANIMIZ TARAFINDAN ATILDI

Şehrin vicdanı olan kanaat önderleri esnaf, eşraf, manevi büyükler düzenli olarak ziyaret edeceğiz onların tavsiye ve dualarını almaktan geri kalmayacağız. Güçlü birTürkiyeiçin adımlarımızı hızlandırdık. Bu büyük değişim vedönüşümmilletimize, ülkemize aydınlık yarınları getirecek. İktidarın 15. yılındayız. Çok şükür alnımız ak, yüzümüz ak. Milletimize verdiğimiz sözleri yapmış olmanın huzuru içerisindeyiz. Belediyecilikte ve yerel yönetimlerde yeni ve tertemiz sayfalar açıldı.AK Parti'nin tohumlarıAK Parti'nin kurucusu CumhurbaşkanımızRecep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 1994'deİstanbul'da atıldı. Bu hareketin bayrağı kısa zamanda bütünTürkiye'de dalgalanmaya başlandı.

AYRIMCILIK YAPANAK PARTİSİYASETİNDE KENDİNE YER BULAMAZ


Yerel yönetimi kazanan genel iktidarı da kazanıyor, yerel yönetimi kaybeden genel iktidarı da kaybediyor. 780 km. vatan toprağının tamamıyla her biriyle yaptığımız hizmetleri paylaştık. Herkes bu hizmetlerden istifade etti.Türkiyebir bütün olarak görüyoruz ki her şehriyle aynı mesafedeyiz. İlçeler, köyler, beldeler bizim için aynı değerdedir. Bütün vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Belli zümrelerin, siyasi kadroların değil bir milletin tamamının emrine amadeyiz. Vatandaşlarımız arasında ayrımcılık yapan kimseAK Partisiyasetinde kendine yer bulamaz.

ÜMRANİYE'NİN İHTİYACI NE İSEPERTEK'İN DE AYNISIDIR

Bizim iktidarımızdaAnkarabütün vatandaşlarımızın hizmetinde ve her şehre aynı yakınlıktadır.İstanbul'unÜmraniye'nin ihtiyaçlarını ne kadar önemsiyorsakTunceli'ninPertekilçesinin ihtiyaçlarını aynı şekilde önemsiyoruz. Şehirlerimizin inşası için belediyelerimize aktarılan kaynağı az önce genel başkan yardımcım açıkladı.AK Partiiktidarında bu kaynak 4 milyardan 55 milyar liraya çıktı. Ne kadar artış? Nereden bakarsanız 13-14 kat artıştan bahsediyoruz. 19 bin kilometre yeni yol yaptık. 6 bin 100 km. bölünmüş yol üzerine yaptık. Yolları böldük, milleti birleştirdik. Ülkenin doğusuyla batısını, kuzeyiyle güneyini birbirine kardeş ettik, yakın ettik. Hava yolunu halkın yolu haline getirdik.AK Partigelmiş geçmiş en sosyal devlet anlayışını geliştiren partidir.

AK PARTİ GELDİ YILLAR ÖNCE OLAN DEPREMİN HASARLARINI KAPATTI

TOKİeliyle 755 bin konutu yaptık, hak sahiplerine teslim ettik. 881 hastane yaptık şifa dağıtan merkezler haline getirdik. 19 bin 763 okul ve toplamda 269 bin 600 derslik inşa ettik. SadeceVandepreminde 1,5 yıl gibi kısa bir sürede 18 bin konutu yapıp, depremzedelere teslim ettik. Ben hatırlıyorum yıllar önceVartodepremi olmuştu. Bizim gençlik yıllarımızda. Yakın zamana kadarVartodepreminden kalan o hasarlı binaların, depremzedelerin o ihtiyaçları görülememişti.AK Partiiktidarı geldi onların hepsini halletti.

ÇUKUR SİYASETİNDEN ARTA KALAN ENKAZLARI KALDIRDIK

Doğu ve Güneydoğu'da 23 ilimizi cazibe merkezi haline getiriyoruz. Çukur siyasetinden arta kalan enkazları kaldırdık, konut inşaatlarına başladık. Yolları, cadde, altyapısı, içme suyu ve kanalizasyonuyla modern şehirler haline getirmek için gerekli adımları attık. Yatırımcılar cazibe merkezine büyük bir ilgi gösteriyorlar. Daha müracaatlar başlamadan gelen proje miktarı 20 milyarı aştı. 120 bin vatandaşımıza iş, aş sağlayacak bu projeleri süratle değerlendirip kararımızı vereceğiz. Yörede teröre destek veren belediyeleri tek tek tespit edip, buralara kayyum atadık. Yeni belediye başkanları görevlendirdi. Milletten toplanan kaynakları terör örgütüne aktaran bu belediye başkanlarına aferin diyecek halimiz yoktu. Şimdi oradan toplanan bütün vergiler şantaj vergisi olarak teröre değil hizmete gidiyor.

ŞEHİT KANLARI İLE SULANMIŞ TOPRAKLAR ÇİĞNENMEYECEK

Bölgede tahribata uğramış, yaraları sağlamaya çalışan belediyelerimize yardım eli uzatan bütün belediye başkanlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Gerçek kardeşlik anlayışının, doğuyla batıyı birleştirmenin en güzel örneğini yine sizler verdiniz. Yürüttüğünüz çalışmalar çoktan sonuç vermeye başladı. Halkımız terör örgütü kapılarına gelince "Hadi oradan seninle işimiz kalmadı" diye onları ait olduğu yere gönderiyor. Bu toprakların her köşesi bu bayrağın dalgalandığı her bir vatandaşımızın rahatça seyahat ettiği mubarek topraklar. Şehit kanlarıyla sulanmış toprakların alçakların çiğnemesine asla müsaade etmeyeceğiz.

ŞEHİRLERİMİZDE ÖZELLİKLE YATAY MİMARİYİ İNŞA EDECEĞİZ

Gençler yüzünü dağa değil, geleceğe döndü. EskiTürkiye'nin kötü alışkanlıklarını gidermeye gayret ediyoruz. Yaptıklarımız güzel ama yetmez. Daha çok şey yapacağız. Şehirlerimizin ne kadar altyapı eksiği varsa ileride doğacak ihtiyaçlarını da düşünerek daha fazla çalışacağız. Bütün şehirlerimizde, ilçelerimizde modern, marka şehirler, yaşayan şehirler anlayışıyla ve özellikle de yatay mimariyi öncelikli olarak ele alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şehirler insanlara benzer. İnsanların morali bozuksa bu moral bozukluğu şehre de yansır. Bir arkadaşım yıllarcaAlmanya'da çalışmıştı. Orada çoluk çocuk sahibi olmuş. Çocuklar sürekli babasındanİstanbul'u dinlemiş.İstanbul'u keşke görsek demiş.

11 Şub 2017 - 12:29 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.