Bakan Çelik Şanlıurfa’da Oyunu Kullandı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfa'da oyunu İbrahim Tatlıses İlköğretim Okulunda kullandı.

Oyunu Haliliye ilçesinde bulunan İbrahim Tatlıses İlköğretim Okulunda 2278 numaralı sandıkta kullanan Bakan Faruk Çelik, sandık görevlileriyle tokalaşıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çelik, oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada, “Evet son derece önemli bir sistem değişikliğini içeren referandum günü geldi. Bizler de oyumuzu kullandık. Gayet güzel, sükunet içerisinde bir seçim sürüyor. Umuyorum Türkiye genelinde de öyle geçer. Ve bu referandum sürecini geride bırakırız. Akşam sandıklar açılınca da nasıl bir etkinlik yapacağımıza neticeye göre bakacağız tabi, bilemiyoruz. Halkımızın iradesine sonsuz saygımız var. Vatandaşlarımızın en doğru kararı ortaya koyacaklarına inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

16 Nis 2017 - 13:16 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.