Bakan Çelik'e Urfalı gelin

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik'in oğlu Avukat Enes Çelik dünya evine giriyor.

Bakan Çelik, Şanlıurfa’dan gelin alıyor. Bakan Çelik’in oğlu Enes Çelik; Şanlıurfa’da uzun yıllar önemli hizmetlerde bulunmuş olan, Urfalı bürokrat Uğur Büyükhatipoğlu’nun hukuk öğrencisi kızı Ezgi Büyükhatipoğlu ile dünya evine giriyor. Bakan Çelik’in Şanlıurfa sevgisi, hayırlı bir izdivaç ile katlanıyor.
Evliliğe ilk adımlarını attılar.

Kısa bir süre önce, Ankara’da iki aile arasında özel bir nişan töreni düzenlendi. Enes Çelik ve Ezgi Büyükhatipoğlu, evliliğe ilk adımlarını düzenlenen nişan töreniyle attı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahidi olacak.

Edinilen bilgilere göre, Enes Çelik ve Ezgi Büyükhatipoğlu, önümüzdeki ay düzenlenecek bir nikah töreniyle dünya evine girecekler. Ankara’da gerçekleşecek olan nikah töreni, iş, sanat, spor, bürokrasi, siyaset ve ekonomi dünyasından önemli isimleri buluşturacak. Nikah töreninde, genç çiftin nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapması bekleniyor. Nikaha, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra, Başbakan Binali Yıldırım ve bakanların da katılması bekleniyor.
Bakan Çelik’in oğluna Şanlıurfalı gelin alması kamuoyunda ‘’Bakan Bey Şanlıurfa’yı zaten çok seviyordu. Bu hayırlı izdivaçla, Şanlıurfa ile bağlarını daha da güçlendirecek’’ şeklinde yorumlandı.

18 Eki 2016 - 13:02 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Dertli - Ne kadar önemli hizmetler bi saysanıza bizde öğrenmiş oluruz

Yanıtla . 6Beğen . 0Beğenme 07 Ocak 14:54
02

Halil - @Dertli 01 nolu yoruma cevabı: VURGUN RANT HIRSIZLIK

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Ocak 00:56