Bakan Çelik, büyükelçileri kebapla ağırlayacak

AB Bakanı Çelik memleketinde ağırlayacağı büyükelçilere Adana kebabı ve şalgam suyu ikram edecek

Avrupa Birliği (

AB

) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, AB üyesi ülkelerin büyükelçilerini yarın Adana'da ağırlayacak.

Bakanlık yetkililerinden alınan bilgiye göre, AB üyesi ülkelerin büyükelçileri 8-10 Aralık'ta Adana ve Mersin'i ziyaret edecek. Bakan Çelik de bu kapsamda büyükelçiler ile Adana'da vereceği akşam yemeğinde bir araya gelecek.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kentin önde gelen yerel yetkilileri, üniversite ve iş dünyası temsilcilerinin de bulunacağı yemekte, Çelik, büyükelçilerle güncel gelişmeleri ve Türkiye-AB ilişkilerini ele alacak.

Bakan Çelik, büyükelçilere daha önce verdiği sözü de tutarak onlara Adana kebabı ve şalgam suyu ikram edecek.

İlk olarak Adana Valiliğini ziyaret edecek büyükelçiler, 24 Kasım'da terör saldırısı düzenlenen bölgeye çiçek bırakarak saygı duruşunda bulunacak.

Kaynak: Memurlar.net

07 Ara 2016 - 12:09 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.