Bakan Çelik "Allah DEAŞ'ın belasını versin"

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ŞESOB toplantısında gündeme ilişkin

ŞanlıurfaEsnaf Sanatkar ve Odalar Birliği Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 58 STK Başkanları ve temsilerinin katıldığı toplantıda konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Suriye'de

DEAŞ

'ın yaptıkları canilikler karşısında sesizliğini bozan Bakan Çelik, Allah DEAŞ'ın belasını versin " diyerek tepkisini dile getirdi.

Bakan Faruk Çelik, Türkiye'nin kısa sürede büyük atılımlar gerçekleştirdiğini ve belli çevrelerin bundan rahatsızlık duyduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu kalkınmayı çok görenler, hazmedemeyenler var, işte bu hazmedemeyenler bizden biri değil, ne Kürt o, ne Türk o, ne Alevi, ne Sünni, o başka bir şey, Türkiye'yi başkalaştırmak istiyorlar. En basitinden gördük, işte 15 Temmuz gecesi adam ifade veriyor ve diyor ki 'bize talimat geldi, silahları kullanmayın o gece askere silah çekmeyin' diyor. Nasıl bir birliktelik düşünebiliyor musunuz, aklınızın ucundan geçer mi, birisi geliyor içeride dindar görünümlü sinsi sinsi yapılanıyor, birisi ataist görünümlü dağda milletin başına Allahsızlığı hükmetmeye çalışıyor, ikisi perde arkasında bir yerde buluşturuluyor ve Türkiye'yenin başına çorap örmeye çalışıyor. DAEŞ çok kötü Allah belasını versin, böyle bir Müslümanlık mı olurmuş, İslam adına yapıyorlar niye çünkü güzel dinimizi, barış dinimizi lekelemenin aracı, El Kaide'ler, DAEŞ'ler her neyse o dinin barışçı ve huzur veren yönünü ortadan kaldırıp, dünya insanlarına diyecekler ki işte Müslümanlar böyle, onun için çıkarmışlar."

26 Kas 2016 - 10:52 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.