Bahçeli: Perinçek ve Hayırcı Yoldaşlarına Karşı Erdoğan'ın Yanında Oluruz

MHP lideri Bahçeli 'Eğer Doğu Perinçek ve hayırcı yoldaşları ile Recep Tayyip Erdoğan arasında tercih hakkımız olsa Sayın Erdoğan'ın yanında

MHPlideriDevlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında "dava" eleştirilerine sert cevap verdi. Bahçeli yaptığı konuşmada "Bize iftira atanlar kimlerle yan yana olduklarını itiraf etsinler. Bize utanmadan dava hatırlatması yapanlar, kendilerinin nerede, kimlerle durduklarını itiraf etmeliler. Edecek yüzleri yoksa ya önümüzden çekilecekler, ya da üzerlerine basıp geçmemizden şikayet etmeyecekler. Tozumuzda oynayanlar her zaman olduğu gibi kaybetmeye mahkumdur." dedi.

Öte yandan Bahçeli, "EğerDoğu Perinçekve hayırcı yoldaşları ileRecep Tayyip Erdoğanarsında tercih hakkımız olsa Sayın Erdoğan'ın yanında oluruz." dedi.

"HOPLASALAR DA ZIPLASALAR DA..."

İşte o konuşmadan satır başları

"MHPher türlü engelleme ve karşı saldırılara rağmen milletine hizmet etmenin gururuyla yoluna devam etmektedir. İradesizler azgınca faaliyettedir. Milletten kaçanların karanlık emelleri faaldir. Bu çevreler hoplasalar da zıplasalar da Türk milletinin egemenlik haklarına ambargo koyamayacaklardır. Millet son karar mercidir. Millet hükmün sahibidir. Milliyetçi Hareket lobilerin, kulislerin, kaymak tabakaların partisi değil. Bizim yönümüz Hakka, yüzümüz halka dönüktür.

"48 YILDIR ŞEYTAN TAŞLADIK"

Aramıza karamsarlık sokmaya çalışan mihraklar dün olduğu gibi bugün de vardır. Bu nedenle 48 yıldır şeytan taşladık, 48 yıldır melaneti kovaladık. İçimizden devşirlenler, dışarıdan toplananlar bu kutlu çatıyı devirmek için durmadan çalıştı. Türk'e kefen biçen kokuşmuşlar devamlı kör bir arayış içinde oldular, kirli bir fırsat kolladılar.MHPdüşmanlığını diri tuttular. Göremedikleri bir gerçek vardı ki,MHPTürk tarihinin canlı, coşkulu ve cesaret dolu simgesidir.

Evet kararımızın merkezinde sıklaşan tehditler hakim ve belirleyicidir. Biz başkaları gibi sorumsuz davranamayız, tarihin yanlış yerinde duramayız. Akıntının karşısında kürek çekme yerinde yön ve istikamet vermenin doğru olduğunu düşünür bunu yaparız

"BİZE İFTİRA EDENLER KİMLERLE YAN YANA OLDUKLARINI İTİRAF ETSİNLER"

Bize iftira atanlar kimlerle yan yana olduklarını itiraf etsinler. Bize utanmadan dava hatırlatması yapanlar, kendilerinin nerede, kimlerle durduklarını itiraf etmeliler. Edecek yüzleri yoksa ya önümüzden çekilecekler, ya da üzerlerine basıp geçmemizden şikayet etmeyecekler. Tozumuzda oynayanlar her zaman olduğu gibi kaybetmeye mahkumdur.

Başkaları gibi sorumsuz, günübirlik yaşayamayız. İstismara bel bağlayamayız.

NEDEN 'EVET' DİYORMUŞUZ SİZE NE!

CHP

,

HDP

, FETÖ,

PKK

,

DHKP-C

ve eli kanlı aydınlıkçılar...MHP'ye saldırıyorlar. Neden 'evet diyormuşuz. Biz de diyoruz ki 'size ne!' Kimsenin peşine takıldığımız yoktur.Kandilve Pensilvanya'da tepelerine bineceğimiz günler yakındır. Partimize oy verenlerin 3'te 1'i hayır, 3'te 1'i evet, 3'te 1'i kararsızmış. Televizyona çıkan yarım uzmanlar, dün karşımızda hiyanet kusanlardı.

"PERİNÇEK'E KARŞI ERDOĞAN'IN YANINDA OLURUZ"

EğerDoğu Perinçekve hayırcı yoldaşları ileRecep Tayyip Erdoğanarsında tercih hakkımız olsa Sayın Erdoğan'ın yanında oluruz."

07 Şub 2017 - 12:28 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.