Ayhan'dan Milletvekillerine sert tepki!

Akçakale Belediyesi STK temsilcilerini ve basın mensuplarını bir araya getirerek Akçakale'de sınırın sıfır noktasında kahvaltılı basın toplantısı

Ayhan'dan Milletvekillerine sert tepki!
Ali YILMAZTEKİN
Video için play'e tıklayın

Düzenlenen toplantıda AkçakaleBelediye Başkanı Abdulhakim Ayhan çarpıcı açıklamalarda bulundu. İlçeye yaptıkları hizmetten bahseden Başkan Ayhan bazı AK PartiMilletvekillerinin kendi adına hack hesaplar açtığını ve hizmete karşı durma çabalarının olduğunu söyleyerek Parti içindeki yanlış hareketlere sert tepki gösterdi.
Akçakale Belediyesinin AK Parti Belediyesi olduğunu hatırlatan Ayhan, “Sürekli yaptığımız çalışmalara karşı bizim karşımızda duruyorlar sanki biz HDP, MHP veya CHP belediyesiymişiz gibi bizim karşımızda çalışıyorlar şuanda sürekli bizi yıpratma çabasındalar” diyerek Milletvekillerine sert tepki gösterdi.

“KURUM MÜDÜRLERİ SİYASETÇİYMİŞ GİBİ KARŞIMIZDALAR”

Kentte birçok kurumun Milletvekillerinin baskısıyla bir siyasetçiymiş kimi belediyenin karşısında olduğunu vurgulayan Başkan Ayhan, bu durumun ilçe zararına olduğunu söyledi.
Başkan Ayhan; “Milli Eğitim ile çalışıyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğüne gidiliyor. Milli Eğitim Müdürü aynı bir siyasetçi gibi karşımızda çalışıyor. Tarım müdürü bizim karşımızda bir siyasetçiymiş gibi çalışıyor. Tabi ki aldığı güç belli bazı Milletvekili arkadaşlarımız onlara destek veriyor. Milli Eğitime biz destek veriyoruz bunlar kayıtlarımızda da mevcut Okullarımızı onarıyoruz biz en son Yukarı Cin Polat ilköğretim Okulunun tadilatını yaparken bizim gazeteci arkadaşlarımız gidip orada fotoğraf çekmek istemişler fotoğraf çekmeye bile izin verilememiş neymiş Milli Eğitim Müdürü karşıymış neymiş Milletvekili karşıymış. Bizim amacımız reklam yapmak değil bizim amacımız eğitime destek vermek İlçemizde e kadar öğrenciyi üniversiteye göndere biliriz hesabındayken Milletvekili arkadaşlarımız ve kurum amirlerimiz bizim karşımızda yeter ki hizmet yapılmasın yeterli Abdulhekim Ayhan başarılı olmasın hesabını yapıyorlar” ifadelerini kullandı.

“BEN AK PARTİ ADINA BU İŞLERİ YAPIYORUM”

Yaptıkları hizmetleri Abdulhakim Ayhan adına yapmadıklarını ve bu hizmetleri AK Parti adına yaptıklarını belirten Başkan Ayhan, ilçelerinin gelişmesi için engellere rağmen çaba sarf ettiklerini söyledi.
Basın açıklaması yapmak mecburiyetinde kaldıklarını sözlerine ekleyen Başkan Ayhan, ”Ben Abdulhekim Ayhan adına bu işleri yapmıyorum ben Akçakale Belediyesi adına yapıyorum. AK Parti adına yapıyorum. Memleketimiz adına yapıyorum İlçemiz gelişinki Ülke gelişsin ilimiz gelişsin benim düşüncem buydu sizin aracılığınızla bunu anlatmak istiyorum inanınki bu son dönemde yaşadığımız sıkıntıları mecbur kalarak bu şekilde basına açıklamak zorunda kaldık” dedi.

KAPAKLI,"BU DURUM VATANDAŞI OLUMSUZ ETKİLER"


Güneydoğu TV Yönetim Kurulu başkanI Ömer Kapaklı ise yaşanan sıkıntılardan Partiden çok vatandaşın olumsuz etkileneceğini belirtti.
Kentte 2009'da yaşanan olayı örnek veren Kapaklı,“Sayın başkan burada çok önemli açıklamalar yaptı. Biz bunları üzülerek dinlerken aklıma 2009’da yaşanan bir olay geldi. O tarihte Şanlıurfa’nın belediye başkanları ile o dönemin milletvekilleri arasında ciddi sıkıntılar oldu. Bu durumdan bu kişiler de parti de olumsuz etkilendi. Ancak, en çok etkilenen de vatandaşlarımız oldu. Hizmetlerin sekteye uğratılması elbette kabul edilebilir değil. Biz burada sayın başkanın verdiği ve vereceği hizmetleri dinelmek isterdik. Sınırın sıfır noktasındayız. Burada büyük ihtiyaçlar var, hizmet isteği var. Burada yıpratılan sayın başkan değil partidir. Bu çatışmadan kim karlı çıkacak? Bu nedenle sayın başkan vekil ismi vermiyor ancak, sayın vekillere bir gazeteci bir Şanlıurfalı olarak tavsiyemiz 2009’u iyi hatırlasınlar, unutmasınlar. Benim de kişisel olarak milletvekillerimizden ricam budur.” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen toplantı çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

25 Eki 2016 - 14:01 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.