Aralık Ayı Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı Aralık ayı Daraltılmış İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Genel Merkez tarafından yapılan yeni düzenleme ile Tüm İl’ler atık 2 ay Daraltılmış İl Danışma Meclisi toplantısı yapılacaktır. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı ise Daraltılmış Danışma meclisinden sonra 3 ay da Genişletilmiş olarak yapılacağı belirtildi.
Yapılan toplantı da Divan Başkanı Yahya Topdağ, Divan üyesi İbrahim Halil Yılmaz, Divan üyesi Ayşe Belkıs Tuğalan olmak üzere divan heyeti oluşturuldu. Toplantı AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün açılış konuşmaları ile başladı. Daha Sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi selamlama konuşması yaptı. Toplantı Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ve Gençlik Kolları Başkan vekili Mehmet Cem Beyaz’ın yaptığı sunumlar ile devam etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Konferans salonun da Yapılan Daraltılmış İl Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Genel Başkan Başdanışmanı Zeynep Karahan Uslu, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, İl yönetim kurulu üyeleri ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri katıldı.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abdin Beyazgül Danışma Meclisi toplantısında yaptığı açıklamada; “Bundan sonra her ayın ilk haftasın da Genel Merkezi talimatı Daraltılmış meclis toplantımız olacaktır. İkinci haftasında da İlçelerimizin toplantısı olacaktır. Yapılan toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim dedi”.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi şunları söyledi. “ Gerek yurt dışında gerekse yurt içinde bir takım ekonomik müdahalelerin olduğunu görüyoruz. Bize düşen bu süreçte bu krizleri iyi yönetmek ve algı operasyonlarına maruz bırakmamamız lazım partimizi ve hükümetimizi onun için çok dikkatli bir şekilde anlatmamız lazımdır dedi”.
Genel Başkan Başdanışmanı Zeynep Karahan Uslu yaptığı açıklama şunlara değindi. “ Bu ülkenin bir tarihi, talihi ve kaderi var gördüğüm kadarıyla, o kader galiba görünen o ki hem güçlü olmak hem de zor zamanları hep birlikte yaşamak ve aşmak üzerine kodlanmış. Ben aslın da birkaç yıl içinde yaşadıklarımızı bir daha yaşamayacağımıza inanmışım dedi”.

10 Ara 2016 - 19:13 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.