Aktaşoğlu, seçimi değerlendirdi

Saadet Partisi Büyükşehir ve Eyyübiye ilçe meclis üyesi Yusuf Aktaşoğlu hafta sonu gerçekleşen Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimini değerlendirerek

Aktaşoğlu, seçimi değerlendirdi
murat canancı
Video için play'e tıklayın

Umut DELİ

Saadet Partisi Büyükşehir ve Eyyübiye ilçe meclis üyesi Yusuf Aktaşoğlu, hafta sonu gerçekleşen Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimini değerlendirerek memlekete hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlerde Kahramanmaraş’tan Milletvekili aday adaylığı için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa eden Celalettin Güvenç’in boş kalan koltuğu için meclis üyeleri ve belediye başkanları seçime gitti.

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP)’den Viranşehir Belediye başkanı Emrullah Cin aday gösterilirken Ak Parti’den de Karaköprü Belediye başkanı Nihat Çiftçi seçildi.

Gizli oy kullanımı ile gerçekleşen seçimde 61 oy alarak büyükşehir belediye başkanı Nihat Çiftçi seçilmesiyle birlikte Mecliste grubu olmayan SP, MHP, ve DP olarak bir açıklama yapan Saadet Partisi Büyükşehir ve Eyyübiye ilçe meclis üyesi Yusuf Aktaşoğlu, şunları söyledi.

Aktaşoğlu: “ İlk olarak seçilmiş olan Nihat Beyi tebrik ediyorum. Biz mecliste grubu olmayan partiler olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saadet Partisi (SP) Demokrat Partisi (DP) olarak kendi aramızda grup kararı aldık grubumunuz olmaması nedeniyle. Biz memleketimizin gelişimi ve dönüşümü noktasında seçilmiş olan Başkanımızın bu memlekete daha güzel hizmet getirmesi için oylarımızı buna değerlendirip kullandık. Bu nedenle bu memleketi gelişim ve dönüşümü noktasında Nihat Çitçi’ye destek verdik ve oyumuzu o yönde kullandık. İnşallah Nihat Bey bu almış olduğu büyük görevle birlikte mebali’de yüksek. Allah hepimize hayırlı uğurlu etsin.” Diye konuştu.

#

07 Eyl 2015 - 09:33 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.