AK Partili Ozan Erdem "İç savaş çıkar" dedi, istifası istendi

AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem referandumdan 'hayır' çıkması durumunda iç savaş çıkabileceği iddiası tartışma yarattı.

AK PartiManisaİl Başkan YardımcısıOzan Erdem’in, Soma’da katıldığı bir toplantıda “Referandum oylamasında başarısız olursak iç savaşa hazırlanın” sözleri, parti teşkilatında tepki topladı.

Erdem’in “iç savaş” tehdidi, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer tarafından TBMM’ye taşındı. Biçer, “AKP İl Başkan Yardımcısı halkı tehdit ederek baskı kurmaya çalışarak eylem yapma çabasında” diye konuştu.

AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, “Olayı öğrenir öğrenmez, Manisa İl Başkanı’mızı aradım ve bu il başkan yardımcısının istifasını almasını istedim” dedi. Ataş, şöyle konuştu:

"Bizim felsefemizle asla bağdaşmayan böyle bir görüşü ifade eden bir kişinin partimizin yetkili organlarında yeri olamaz. İl başkanımızdan bu kişiden hemen konuyla ilgili kamuoyuna bir açıklama yapmasını istedim. Çünkü bu maksadını ve haddini aşan, bizim asla tasvip edemeyeceğimiz bir görüştür. Anlaşılıyor ki bu arkadaşımız hislerine kapılmış, böyle bir açıklama yapmış. Bunu asla kabul etmemiz mümkün değil."

Mustafa Ataş, Twitter hesabından da “Politikalarımızla bağdaşmayan açıklamada bulunan Manisa İl Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Erdem’in istifası istenmiştir” ifadesini paylaştı.

16 Şub 2017 - 09:43 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.