AK Parti'den İstifa Etti, CHP’ye Geçti

AK Parti'den istifa eden İzmir Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Ali Şenay CHP'ye geçti. Şenay'ın yakasına parti rozetini takan Bayraklı Belediye

CHP Bayraklı İlçe Başkanlığında düzenlenen rozet takma törenine Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, belediye meclisüyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Başkan Karabağ, 2009'dan bu yana yerel hizmetlerin CHP'nin oyunu genelde yükselttiğini belirterek, “Biz belediyecilik yaparken ‘kendimiz kazanalım, parti ne olursa olsun' demedik. Bizim oylarımızdaki yükselişle birlikte partimizin oyları da yükseldi. Bu da demek oluyor

ki partili belediye başkanı tarafsızlığını koruyarak, aslında hem partisinin hem yerelde oyunu yükseltebilir. ‘Ben belediye başkanı oldum ama partinin oyunu yükseltme gayretim olmasın' mantığını kabul etmiyorum. Geldiğimiz bu noktada belediye meclis üyelerimizle ve diğer partilerle ilişkilerimizi medeni çizgi içinde sürdürdük. Bu çizgide sürdüren arkadaşlarımızı bağrımıza bastık. Anketlerde Bayraklı Belediyesi'nin İzmir içinde en beğenilen belediye olduğu görülüyor. Taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan bir belediyeyiz” dedi.

BUGÜN İTİBARİYLE...

AKP'den istifa eden Şenay'ın bugün itibariyle CHP'ye üye olduğunu ifade eden Başkan Karabağ, “İktidardaki bir partiyi bırakıp gelmek kolay iş değildir. Bunu siyaset yapanlar bilir. Bunun için sağlam bir duruş gerekiyor. Ali Şenay'ın bizimle en ufak bir pazarlığı olmamıştır. Bizimle kurduğu ilişkiler içinde kendisine bizim partimizin meclis üyelerine davrandığımız gibi davrandığımızı görmüştür. Bu süreç içinde yola bizimle devam etmek istedi. Bizimle birlikte Bayraklı'ya hizmet etmek istedi” diye konuştu.

13 Eyl 2017 - 22:50 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.