AK Parti Şanlıurfa’da Hareketli Günler Yaşanıyor

Şanlıurfa'da 5 AK Parti İlçe Başkanlarının istifası istenmesi üzerine bugünlerde Şanlıurfa AK Partide hareketli günler yaşanıyor.

adana
Haber albümü için resme tıklayın

AK

Parti Türkiye genelinde yenilemeye giderken ilk iş birçok ilin ve ilçenin başkanlarının istifası istenmesi oldu. Şanlıurfa’da da 5 ilçenin ilçe başkanlarının istifası istenmesi üzerine AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında hareketligünler yaşanmaya başlandı. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan 6. Olağan genel kurul toplantısında aday olmayacağını belirtin 5 ilçe başkanı yerine yeni adaylar ilçe başkanlığı için başvurularını yapmaya başladı. Hareketli günler geçiren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında yeni adaylar kulislerini yoğunlaştırmaya başladı. İstifasını veren 5 ilçe başkanının yerine kimin geleceği ise merak konusu olmuş durumda.

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı yeni başkan adayları için başvuruların başlandığını duyurduktan sonra 5 ilçeden birçok kişi başkanlık için başvurusunu yaparken ve yapmaya da devam ederken başvuran kişilerin isimleri ise açıklanmıyor. Önümüzdeki günlerde tam netlik kazanması sonunda isimlerin tek tek belli olacağı gelen bilgiler arasında.

İşte istifası istenen ilçe ve ilçenin başkanları

Suruç: Mehmet Yavuz

Hilvan: Hanif Düzme

Birecik: Müslüm Kayapınar

Halfeti: Muzaffer Açar

Ceylanpınar: Ahmet Güntekin

Bu isimler istifasını verdikten sonra önümüzdeki 6. Olağan genel kurul toplantısında olmayacaklarını duyurmuştu.

30 Ağu 2017 - 09:59 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.