AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Kasım Gülpınar Siverek'te esnaf ziyareti yaparak seçim çalışmalarını sürdürüyor. AK Vekil Gülpınar

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Kasım Gülpınar Siverek’te esnaf ziyareti yaparak seçim çalışmalarını sürdürüyor. AK Vekil Gülpınar, esnaf ziyaretinin yanı sıra Siverek’te yapılan çalışmaları da inceledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Kasım Gülpınar ilçenin Dicle ve Gülabibey mahallerindeki esnafları ziyaret etti, sorunlarını dinledi.

İki mahallede bulunan iş yerlerini tek tek dolaşan Gülpınar, vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Gülpınar, problemlerin çözümü için gerekli yerleri arayarak bilgilendirdi ve çözülmesini istedi.

İş yerlerinde vatandaşlarla sohbet eden Mehmet Kasım Gülpınar, 1 Kasım seçimlerinin öneminin altını çizerek seçmenlerden destek talebinde bulundu. Aday Gülpınar mahalle gezilerinin ardından Büyükşehir Belediyesinin yol çalışmalarının inceledi.

Vekil adayı Gülpınar, İlçe Kaymakamı Doktor Vural Karagül, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Baydilli, Hasan Karakaş ile birlikte ilçede bu yıl eğitim ve öğretime başlanan Fırat Mahallesindeki El Cabir Teknik Anadolu Lisesi ile Selimpınar Mahallesinde bulunan Prof. Dr. Abdülkadir Karahan Anadolu Lisesinin yollarında asfaltlama çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını yerinde inceledi, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa genelinde eğitim sorunlarına önem verdiklerini, Siverek ilçesinde son 3 yılda 63 yeni okul yapılarak derslik açığının büyük ölçüde giderildiğini, il genelinde eğitim sorunlarının çözümü için çabalarının devam edeceğini söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar Zahireciler Borası esnafını ziyaret etti. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Kaçar, 1 Kasım’dan sonra ekonomik istikrar ortamının yeniden sağlanacağını söyledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK aday Mahmut Kaçar, ziyaretleri kapsamında Zahireciler Borsası’nı gezdi. Zahireciler Borsası’nda bulunan iş yerlerini tek tek gezen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, Borsa esnafı ile sohbet etti. Borsa esnafından bilgi alan aday Kaçar, esnafın sıkıntılarını not alarak çözüme kavuşturacakları taahhütlünde bulundu.

Esnaf ile uzun süre sohbet eden AK aday Mahmut Kaçar, AK Parti döneminde yapılan hizmetleri anlattı. Kaçar, esnafın güvenlik sıkıntıları nedeniyle yaşanan ekonomik sıkıntıların 1 Kasım’ın ardından AK Parti iktidarı ile son bulacağını belirtti.

Aday Kaçar ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün teşkilatımız ile birlikte Zahireciler Borası’nı ziyaret ettik. Önce başta Sayın Başkanımız olmak ile birlikte tüm esnafımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Tabi ki Türkiye’de son 4 aydır yaşanan siyasi istikrarsızlığın özellikle esnafımıza nasıl etki ettiğini, işlerin durma noktasına geldiğini yerinde müşahede etme imkânımız oldu. 1 Kasım seçimlerinin inşallah hem Türkiye’nin siyasi istikrarına, ardından da ekonomik istikrarına çok önemli katkı verecek bir netice ile sonuçlanacağına yürekten inanıyorum. Özellikle son dönemde Şanlıurfa’da güvenlik ile ilgili güvenlik problemlerinin çok ciddi anlamda esnafımıza zarar verdiğini, buraya Batı’dan taşımacılık yapan birçok aracın Şanlıurfa’ya gelmekte tereddüt yaşadığını, bunun da esnafımızın masraflarının artmasına neden olduğunu esnafımızdan öğrendik. Onun için 1 Kasım seçimleri bir yandan Şanlıurfa’nın huzuru, diğer yandan da Türkiye’nin istikrarına inşallah katkı verecek şekilde sonuçlanır diye umut ediyoruz” dedi.

#

07 Eki 2015 - 14:44 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.