AK Parti MKYK Toplantısında Olağanüstü Kongre Kararı

AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen MKYK toplantısında oy birliği ile olağanüstü kongre kararı alındı.

AK PartiMerkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sona erdi. Genel Başkan ve BaşbakanBinali Yıldırımbaşkanlığında, parti genel merkezinde gerçekleştirilen toplantı, 1,5 saat sürdü.

21 MAYIS'TA

OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI

RESMEN ALINDI

Habertürk TV'den Aysun Tosun'un aktardığına göre; MKYK'da, oy birliği ile 21 Mayıs için olağanüstü kongre kararı alındı.

ÖNCESİNDE MYK TOPLANDI

MKYK toplantısı öncesinde, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplandı.

Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında, parti genel merkezinde gerçekleştirilen toplantı, 3 saat sürdü.

HAYATİ YAZICI: İKİ ÖNEMLİ GÜNDEM MADDESİ VAR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti MYK ve MKYK toplantılarına ilişkin, "İki önemli gündem maddesi var. Yarın Kurucu Genel Başkanımız, liderimiz, Cumhurbaşkanımızın partimize üyelik törenini gerçekleştireceğiz. 21 Mayıs'ta da AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongremizi yapmak suretiyle Kurucu Genel Başkanımız, liderimiz, partimizin genel başkanlık görevine dönmüş olacak. Bu iki konuyu nasıl icra edeceğimizi tüzüğümüz ve geleneklerimizi dikkate almak suretiyle konuşup müzakere edeceğiz." demişti.

Yazıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üyeliğiyle ilgili olarak herhangi bir seremoninin söz konusu olmadığı söyledi.

01 May 2017 - 16:47 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.