AK Parti'de Tarihi Gün! Erdoğan AK Parti'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan anayasa değişikliğinin ardından 'beşinci çocuğu' olarak nitelendirdiği partisine 979 gün sonra yeniden üye olarak

AK Parti'nin hükümette olduğu son 15 yıl içerisinde bugün ayrı bir önem taşıyor.16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumu'nda oylanan maddelerden biri olan ve "Cumhurbaşkanı'nın partisiyle ilişiği kesilir." maddesinin kaldırılmasının ardından 12. Cumhurbaşkanı Recep TayyipErdoğanbugün AK Parti'ye yeniden üye oluyor .AK Parti'nin salı günleri TBMM'de gerçekleştirdiği grup toplantısı bugüne özel olarak Söğütözü'ndeki Genel Merkez'de gerçekleştiriliyor.

DAKİKA DAKİKA TARİHİ TÖREN

13:15 -

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'den çıkış yaptı.

12:45 –

Bakanlar ve Milletvekilleri salona alınmaya başlandı. Erdoğan'ın AK Parti genel merkezine gelmesi bekleniyor.

13.20-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurucusu olduğu AK Parti Genel Merkezi'ne geldi. Erdoğan'ı kapıda Başbakan Binali Yıldırım karşıladı.

13.25-

Erdoğan salona girerken Dombıra müziği çaldı. Ak Partililer şarkıya alkışlarla eşlik etti. Salonda ağlayanlar dikkat çekti.

13.30-

Tören başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan,AK Parti'ye üyelik beyannamesini imzaladı.

33 AYLIK ZORUNLU AYRILIK

10 Ağustos 2014 yılında yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde halkın verdiği oylarla seçilen ilk Cumhurbaşkanı olan ve o zamanki Anayasa'nın ilgili maddesi gereği partisinden ayrılan Erdoğan, 979 günlük zorunlu ayrılığın ardından Kurucu Lideri olduğu partisine "Efsane geri dönüyor." sloganıyla kavuşuyor.

02 May 2017 - 13:18 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.