AK PARTİ’DE X-RAY CİHAZI VE ÖZEL GÜVENLİK

Şanlıurfa'da son zamanlarda yaşanan olayların ardından Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına özel güvenlik görevlisi ve x-Ray cihazı getirilerek

Umut DELİ

Şanlıurfa’da son zamanlarda yaşanan olayların ardından Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına özel güvenlik görevlisi ve x-Ray cihazı getirilerek güvenlik seviyesini en üst düzeye çıkardı.

Geçtiğimiz ay sonunda Ak Parti Eyyübiye ilçe Başkanlığına bombalı saldırı düzenlenmiş yaşanan olayda kimse zarar görmez iken ilçe teşkilat binasında maddi hasar oluşmuştu.

Bu saldırının daha izi geçmeden 2 polisinde haince şehit edilmesinin ardından Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı olası bir olumsuzluğun önüne geçmek için tedbirlerini almaya başladı. Özel güvenlik görevlisi tutan ve bina içerisine girişte X.RAY cihazı taktıran İl Başkanlığı yapılan bu uygulama ile birlikte olası bir olumsuzluğun önüne geçmeye çalışıyor.

#

02 Eyl 2015 - 10:16 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.