Adaylar ile ilk toplantı

Haber Merkezi AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları ilk toplantılarını AK parti Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati

Haber Merkezi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları ilk toplantılarını AK parti Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati Başkanlığında yaptı. Toplantıda Milletvekilli adayları ilk olarak kendilerini tanıtarak seçimle ilgili yapılması gereken hususları konuştular.Toplantıya İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Büyük Şehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç de eşlik etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ilk olarak Şanlıurfa adaylarını kabul etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu İlk olarak Şanlıurfa Milletvekili adaylarıyla toplantı yaptı ve Başbakan Davutoğlu toplantıda adaylara çok çalışmaları gerektiğini vurguladı.

Şanlıurfa dan 12-0 bekliyorum dedi. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları 15 Nisanda AK Parti genel merkezinde yapılacak aday tanıtım töreni sonrası önümüzdeki hafta Şanlıurfa gelip seçim çalışmalarını başlatacaklar. Milletvekili adayları Kasım Gülpınar Yurtdışında olduğu için Yusuf Eğilmezde Mazeret bildirerek toplantıya katılamadı.

#

13 Nis 2015 - 06:00 - Siyaset

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.