Yılmaz, Kırsal mahallelerdeki çalışmaları yerinde inceledi

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz kırsal mahallelerde devam eden mahalle içi beton yol çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşların taleplerini

İlçenin Böğürtlen (Boğlan) Mahallesinde mahalle içi beton yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Resul Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

”Böğürtlen (Boğlan) mahallemizdeyiz, gördüğünüz üzere arkadaşlarımız güzel bir çalışma yapmışlar, mahallemizin sokaklarını betonla kaplamış durumdayız daha önce inanın kışın vatandaşlarımız çamurdan dolayı bu yolları doğru dürüst bu yolları kullanamıyordu yazın ise toz duman içerisinde kalıyorlardı, çok şükür bugün gönül rahatlığı içerisinde mahallemizin sokaklarını dolaşabiliyoruz. Yapılan hizmeti yerinde gördükten sonra da bende son derece memnun oldum, arkadaşlarımız güzel bir çalışma yaptıkları için Fen İşleri Daire Başkanlığımıza ayrıca Kırsal İşler Müdürlüğümüze de içtenlikle teşekkür ediyorum.

Bundan sonrada inşallah imkânlarımız ölçüsünde gerek kırsalda gerekse merkez mahallelerimizde bu tür çalışmaları yapmaya devam edeceğiz, hep söylüyorum yeter ki insanlarımız biraz sabırlı olsunlar biz inanın onlara en az onlar kadar düşünüyoruz istiyoruz ki mahallede sakin olan insanlarımız her anlamıyla hizmete kavuşmuş rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürsünler.

Temel hedefimiz bütün kesimleri kırsalda olsun şehir merkezinde olsun bütün mahallelerimizi kalkındırmaktır yaşam şartlarını yaşam kalitelerini yükseltmektir, bunun için ekibimizle birlikte inanın gece demiyoruz gündüz demiyoruz, mesai demiyoruz tatil günleri demiyoruz. Örneğin şuanda tatil günündeyiz ama meclis üyesi arkadaşlarımızla ilgili daire müdürü arkadaşımızla ve Belediye Başkan Yardımcı arkadaşımızla birlikte kırsalda yapılan çalışmaları denetliyoruz.

Kısacası diyoruz daima hizmet daima Adalet daima kalkınma diyoruz, bundan sonrada belirttiğim gibi halkımız hizmetin en iyisine layık olduğu için sürekli onlar için çalışmaya devam edeceğiz, onların hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Yapılan hizmetlerin kalitesini görünce mutluluğumuz bir kat daha artıyor, buradaki vatandaşlarımızın mutluluğunu görünce daha çok seviniyoruz Siverek’in her tarafına bu hizmetleri eşit bir şekilde adilane bir şekilde götürmek temel hedeflerimizden biridir. Biz bölgesel bir ayrımcılık yapmıyoruz işte şurası A şahsın bölgesidir diğeri B şahsının bölgesidir bunu kesinlikle bu ayrımı yapmıyoruz. Yeter ki insanlarımız sabır etsinler belediyemizin her türlü imkânını onların hizmetine sunmaya devam edeceğiz.’’

Mahalle Muhtarı Şeyhmus Can ise mahalledeki çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’a teşekkür ederek Allah razı olsun dedi.

#

07 Eyl 2015 - 13:31 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.