Suriyeli Yetim Çocuklara Çanta Ve Kırtasiye Yardımı

Savaş mağduru yetim çocuklara çanta kırtasiye yardımı yapıldı.

Savaş mağduru yetim çocuklara, çanta kırtasiye yardımı yapıldı. Savaşta anne ve babalarını kayıp eden, yakınlarıyla birlikte Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinin değişik mahallerine yerleşen Vali Orhan Cebeci ilkokulunda eğitimlerine devam eden öğrencilere İHH Siverek gönüllüleri tarafından 50 öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

İHH Siverek Gönüllüsü Mavi Marmara gazisi Ramazan Baylan Yaptığı açıklamada şunları kaydetti” Ülkelerinde ki kardeş kavgasında yakınlarını yitiren yetimlerimiz bizim için değerlerimizdir. İHH olarak ilk günden bu güne kadar muhacir kardeşlerimize yardımız devam ediyor bundan sonrada devam edecek” dedi

23 Eyl 2019 - 18:11 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.