Siverek’ten Suriye’ye un Yardımı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde organize edilen yardımlarla temin edilen bir tır un Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Şanlıurfa'ya

ruhalı63
Haber albümü için resme tıklayın

SiverekMüftülüğünce organize edilen ’Siverek ekmeğini mazlumlarla paylaşıyor’ sloganıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında alınan bir tır un, iç savaşın devam ettiği Suriye’deki ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Şanlıurfa’ya gönderildi.
Kampanyanın Şanlıurfa Valiliğince başlatıldığını belirten İlçe Müftüsü Burhan Barut, "Ramazan ayından Suriyeli mağdur ve mazlumlar için un kampanyasında bizde halkımızın desteğiyle yaklaşık 500 torbalık bir tır un hazırladık. Halkımız da hamdolsun çok duyarlı, daha önceki yardım ve kampanyalarda da büyük bir gayret gösterdi" dedi.

20 Haz 2017 - 22:43 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.