Siverek’te silahlı kavgaya 2 gözaltı

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde husumetli olan iki ailenin fertleri araçlarla cadde ortasında karşılaşınca silahlı kavga çıktı. Kavgada

Olay, akşam saatlerinde Saraykent Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan Karakeçili ile Karacagay ailelerinin fertleri, cadde üzerinde karşılaştı. 63 BS 413 plakalı cip ile plakasız bir otomobilden inen her iki ailenin fertleri, tabanca ve tüfeklerle birbirlerine ateş açtı. Silah sesleri üzerine olay yerine zırhlı araçlarla polis ekibi sevk edildi.
Polislerin geldiğini gören taraflar, kurşun isabet eden araçlarını bırakarak üzüm bağlarının bulunduğu araziye kaçtı. Araziye giren polis, ismi açıklanmayan 2 kişiyi bir tabanca ile gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemede ise kavgada kullanıldığı tahmin edilen 2 tüfek ile 2 tabanca daha bulundu.
Polis, kaçan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmasını sürdürürken, her iki arac, olay yerinde yapılan incelemenin ardından çekiciyle Emniyet Müdürlüğü otoparkına görüldü.

#

14 Ağu 2016 - 10:15 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.