Siverek'te Liseler Arası Ses Yarışması

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 19 Mayın Atataürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ses yarışması düzenlendi.

Siverek ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Siverek Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor bayramı etkinlikleri kapsamında liselerarası sesyarışması düzenlendi. İki aylık elemeler sonucunda finale kalan dokuz öğrenci ilçenin Yenişehir mahallesinde bulunan Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik merkezinde hünerlerini ortaya koyarak, yeteneklerini sergiledi. Yarışmayı Siverek Kız Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Ceylan Fettahlıgil birinci, Karacadağ Anadolu Lisesi Öğrencisi Abdullah Aker ikinci ve Zeynep Nur Gülsüm ise üçüncü oldu. Yarışmada birinci olan Ceylan Fettahlıgil'e ödülünü 'O Ses Türkiye' Final yarışmacılarından olan ve yarışmanın etkili seslerinden olan Kaya Aslantepe verdi.

Yarışmaya Siverek Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, Siverek Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ahmet Yıldız, Şube Müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı

20 May 2017 - 13:35 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Lalezar Yazgı - bende ses yarışmasına katılmak istiyorum nereden başvuru yapacam

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 15 Ekim 09:26